NaslovnicaVijestiAntonio Conte otkrio tko će biti kapetan kada John Terry napusti Chelsea...

Antonio Conte otkrio tko će biti kapetan kada John Terry napusti Chelsea na kraju sezone

Antonio Conte otkrio tko će biti kapetan kada John Terry napusti Chelsea na kraju sezone. John Terry namjerava završiti jedno razdovlje svog života na kraju sezone kada napokon napušta Chelsea nakon 22 godine uspješne službe.

Antonio Conte otkrio

Nakon što je napravio više od 700 nastupa za klub, pomažući im da osvoje pet naslova Premier lige, šest FA kupova i Ligu prvaka, prije nego što je objesio svoje kopačke o klin.

Iako 36-godišnjak nije igrao mnogo utakmica ove sezone – osam nastupa u ligi – on je i dalje kapetan kluba i ostaje ikona u svlačionici.

Međutim, nakon što je najavio predstojeći odlazak u narednim tjednima, novi čovjek će preuzeti ulogu kapetana u njegovoj odsutnosti, a Antonio Conte točno zna tko će to učiniti.

[su_euro_soccer_bonus]

Za većinu kampanje Terryjev kolega je bio zadužen za kapetansku traku, a Conte ne želi mijenjati stvari i postavlja 31-godišnjeg Cahilla kao kapetana na trajnoj osnovi.

Engleski internacionalac je bio odličan ove sezone, pomažući Terryju da se ograniči na nekoliko nastupa u tom procesu i vjerojatno će ostati u srcu Conteove formacije sljedeće tri sezone.

“Gary je naš zamjenik kapetana ove sezone. Stavio je kapetansku traku svaki put kada John nije igrao”, rekao je Conte za The Sun.

“Sigurno, Gary ima dobre izglede da bude kapetan, ali sada je važno završiti sezonu.”

“Početi razmišljati o sljedećoj sezoni već sada je vrlo opasno jer još uvijek imamo neke ciljeve da ispunimo u ovoj.”

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Premiershipu: Borba za mjesto koje vodi u Ligu prvaka još uvijek traje

Cahil, koji se klubu pridružio iz Boltona još u 2012. godini, sada se brzo približava 250 nastupa za Plavce i nedavno im je pomogao da osvoje naslov Premier lige.

Nema sumnje da je Cahill pravi čovjek za taj posao, nakon što je učinio neke odlične stvari za Contea ove sezone.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!