NaslovnicaVijestiAntonio Conte otkrio tko je za njega najbolji trener u Premiershipu

Antonio Conte otkrio tko je za njega najbolji trener u Premiershipu

Trener nogometaša Chelseaja Antonio Conte rekao je poslije sinoćnjeg trijumfa njegove momčadi nad Manchester Cityjem u Premier ligi da je umoran, jer se osjeća kao da je bio na terenu i dodao da je pobijeđen najbolji tim u ligi. Chelsea je ovom pobjedom zadržao sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja Tottenham. Talijanski stručnjak također je otkrio tko je za njega najbolji trener u Premiershipu.

najbolji trener

“Izgledam umorno, jer se osjećam kao da sam igrao, proživljavao sam sve s njima. Moramo biti zadovoljni, jer smo pobijedili jaku ekipu, najbolji tim u ligi. Mislim da imaju sjajnog trenera, najboljeg na svijetu. Pobijediti u ovakvoj utakmici u ovom dijelu sezone je zaista sjajno.”, rekao je Conte poslije utakmice, a prenijeli su britanski mediji.

Chelsea je sinoć na svom terenu pobijedio Manchester City s 2:1 i tako zadržao sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratitelja Tottenham.

“Za vikend smo nezasluženo izgubili (od Crystal Palacea), ali današnja reakcija moje ekipe bila je dobra. Imamo još dosta do kraja, osam utakmica je pred nama i treba razmišljati da će sve biti riješeno tek na kraju.”, rekao je on.

>>Antonio Conte nudi posao Andreu Pirlu na Stamford Bridgeu, ali postoji jedan problem

Manchester City nakon sinoćnjeg poraza ima čak 14 bodova manje od lidera Chelseaja i trenutno zauzima četvrto mjesto. Sljedeću utakmicu igraju protiv Bournemoutha koji je sinoć remizirao sa Liverpoolom 2-2.

“Čast je imati igrače kakve ja imam. Došli smo na Stamford Bridge i odigrali utakmicu kakvu smo odigrali – s velikim karakterom. Ja sam sretan čovjek što surađujem s ovim igračima.”, rekao je trener Cityja Pep Guardiola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!