NaslovnicaVijestiAntonio Conte poslao ponudu od 55 milijuna funti za jednog od najboljih...

Antonio Conte poslao ponudu od 55 milijuna funti za jednog od najboljih napadača na svijetu

Chelsea je navodno poslao ponudu od 55 milijuna funti za napadača Intera Mauro Icardija. Argentinski napadač je u životnoj formi u Seriji A, gdje je do sada postigao 22 gola u 24 utakmica i povezan je sa nekim od najvećih europskih klubova, kao što su Real Madrid i Manchester United.

Antonio Conte poslao

Ali sada je Chelsea krenuo po 25-godišnjaka i TNT Sports tvrdi da je Antonio Conte već poslao ponudu od 55 milijuna funti za bivšeg napadača Sampdorije, jer žele da dovedu Icardija prije nego što Real to uradi na ljetnom prijelaznom roku.

U izvješću se tvrdi da je Icardijeva supruga i agentica Wanda Nara dobila ponudu, koju Inter vjerojatno neće prihvatiti, a vjeruje se da ga procjenjuju blizu 100 milijuna funti.

Icardi u svom ugovoru ima klauzulu o oslobađanju od 80 milijuna funti, koji će postati aktivan u srpnju i sigurno će ga neki od klubova aktivirati, jer 80 milijuna funti za ovakvog napadača nije ništa na današnjem tržištu.

[su_watch_live_football]

Corriere dello Sport tvrdi kako je Inter želio da ukloni klauzulu u veljači i ponudi Icardiju novi poboljšani ugovor, gdje bi njegova 4.1 milijuna funti po godini bile povećane na 6.1 milijun, uz unosne bonuse.

Ipak, Icardi još uvijek nije potpisao i produžio svoj ugovor, koji istječe 2021. godine.

Icardi je rođen u Argentini, ali se preselio u Španjolsku kada je imao devet godina. Svoju nogometnu karijeru je započeo u Vecindariju u Gran Canariji, gdje postiže preko 500 golova u mlađim kategorijama.

U 2007. godini, Barcelona pobjeđuje utrku za njega i potpisuje ga do 2013. godine. Icardi se pridružio katalonskom klubu na početku 2008/09 sezone i uvršten je u U17 tim. Promoviran je u U19, prije nego što se pridružio Sampdoriji na posudbu u siječnju 2011. godine. Icardi je kasnije objavio da napuštanje Barcelone nije bila loša odluka.

[su_premierleague]

Nakon uspješne posudbe u kojoj je postigao 13 golova u 19 utakmica, talijanska ekipa ga kupuje za 400.000 eura u 2011. godini, gdje je potpisao ugovor od tri godine.

Zatim se 2013/14 sezone pridružuje Interu. Transfer naknada je bila u iznosu od 6.5 milijuna za 50% prava. Tada je rekao da mu se san ostvario nakon što se preselio u Inter, dodajući da je bilo mnogo ponuda, ali da je on htio samo Inter.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!