NaslovnicaVijestiAntonio Conte priznao da će pokušati dovesti zvijezdu Bayerna za 56 miliona

Antonio Conte priznao da će pokušati dovesti zvijezdu Bayerna za 56 miliona

Trener Chelseaja Antonio Conte pričao je o veznjaku Bayern Munchena Arturu Vidalu, za kojeg čileanski mediji pišu kako je na pragu dolaska na Stamford Bridge, a i sam trener ‘plavaca’ je priznao da postoji interes za njega.

Antonio Conte zainteresovan za Artura Vidala

29-godišnjak poznaje Contea vrlo dobro još iz vremena kada su obojica bili u Juventusu, gdje su osvojili tri titule Serije A, a prije par dana su krenule špekulacije kako će se njih dvojica ponovo ujediniti. Čelnici Chelseaja su dobili zeleno svjetlo od strane talijanskog stručnjaka, te će pokušati dovesti čileanskog reprezentativca u London.

Conteu je potrebno pojačanje u veznom redu, gdje Kante i Matić nemaju pravu konkurenciju. Cesc Fabregas se ne uklapa u planove Talijana, te će skoro sigurno napustiti klub, ako ne sad, onda na kraju sezone.

Kako pišu njemački mediji, Vidal je počeo ići na kurs engleskog jezika u Munchenu. Kakogod, ‘bavarski klub’ će pokušati dobiti više od 50 miliona funti u zamjenu za dinamičnog veznjaka, uprkos njegovim godinama.

Conte ne krije želju za ujedinjenjem sa bivšim igračem: “Arturo Vidal je rekao da bi me odveo u rat s njim? Ja bih njega također. On je nevjerovatan igrač. On ima izvanredne fizičke i tehničke kvalitete, želim ga u svim svojim timovima.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!