NaslovnicaVijestiAntonio Conte tvrdi da može riješiti sve probleme Chelseaja sa ova tri...

Antonio Conte tvrdi da može riješiti sve probleme Chelseaja sa ova tri pojačanja

Antonio Conte tvrdi da može riješiti sve probleme Chelseaja sa ova tri pojačanja. Antonio Conte je rekao da Chelsea može riješiti svoje probleme sa tri glavna pojačanja.

Antonio Conte tvrdi da može riješiti sve probleme Chelseaja

Njegov plan spašavanja kluba sa Stamford Bridge-a bi mogao koštati 75 miliona funti – sa nešto novca koji će također doći od prodaje nekih igrača.

Tri mete Conte-a su, Juventusov branič Leonardo Bonucci, veznjak Rome, Radja Nainggolan i Arturo Vidal iz Bayerna.

Chelsea se već priprema kako bi finansirao ova tri nova pojačanja. Radamel Falcao, Loic Remy i Pedro će najvjerovatnije biti na izlaznim vratima, ali neće biti jedini koji će napustiti klub.

Italijanski Fa je jučer potvrdio da će Conte odstupiti ovolj ljeta, čime je otvoren put za njegov prelazak u Chelsea.

Starsport je u decembru rekao da Chelsea želi da Conte zamijeni Jose Mourinha.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

On trenutno ide na časove engleskog koje plaća Chelsea i očekuje se ugovor od 18 miliona funti na tri godine, gdje bi ih trebao vratiti u Ligu prvaka.

Ali on želi promjenu sistema, stila i osoblja koje bi moglo biti neprepoznatljivo naredne sezone.

Conte-ovi planovi uključuju tri igrača u odbrani, uz borbeni vezni red ispred njih, pun tempa i energije.

Dakle. on želi Nainggolana i Vidala da pojačaju vezni red, i Bonuccija da svojom igrom da novi izgled Chelseajevoj odbrani.

Conte također želi da vrati Juan Cuadrado-a i Andreas Christensena sa posudbi. Cuadrado će se vratiti sa svoje posudbe, ali vraćanje Christensena će zahtjevati više napora. 19-godišnji stoper će provesti drugu godinu na posudbi naredne sezone.

Ali, Chelsea je spreman da poništi dogovor i dovede ga kući u London.

U svojoj izjavi jučer, Conte je rekao: “Osjećam da se moram vratiti kao klupski menadžer i da dobijem priliku da treniram svaki dan.”

Conte je osvojio tri titule u Italiji sa Juventusom prije nego što je preuzeo italijansku reprezentaciju.

Večeras se igraju dvije vrlo zanimljive utakmice Lige prvaka, jedno od najgledanijih takmičenja širom svijeta. Bet365 nam daje izvanredne koeficijente i bonuse koje možete samo sanjati. Kladite se sa nama na linku ispod !

4l3yJvX

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!