NaslovnicaVijestiAntonio Conte u Chelsea dovodi njemačkog reprezentativca

Antonio Conte u Chelsea dovodi njemačkog reprezentativca

Antonio Conte u Chelsea dovodi njemačkog reprezentativca

Njemački reprezentativac 24-godišnji Antonio Rüdiger novo je pojačanje Chelseaja, pišu britanski mediji. Sky Sports je potvrdio je da će Bluesi za transfer nogometaša koji je prošle sezone u Romi, platiti 39 milijuna eura, uz određene bonuse.

dovodi njemačkog

Tako je ispunjena želja Antonija Contea, koji je pored Rudigera želi dovesti Alexa Sandra i Bakayoka, dok mu je Lukakua “ispred nosa” oteo Manchester United, zbog čega im londondski tim, kako stvari stoje, neće prodati Nemanju Matića koji je već duže vrijeme velika želja Josea Mourinha.

[su_cashout]

United je priopćio da je postignut dogovor sa Evertenom o dolasku Lukakua za 75 milijuna funti, a u Chelseaju su, kako prenosi Guardian, nezadovoljni što je njihov bivši napadač prihvatio poziv iz Manchestera, bez obzira na istu financijsku ponudu, pa im neće “prepustiti” Matića,  za koga je Jose Mourinho spreman platiti 40 milijuna funti.

Romelu Lukaku otkrio kako ga je Paul Pogba uvjerio na dolazak u Manchester United

Neymar: Nadam se da će potpisati za Barcelonu, on je veliki prijatelj i sjajan igrač

Otkriveno: Kako je Cristiano Ronaldo odabrao majku svojim blizancima?

Interovih 57 miliona za Vidala: Ubijedili klub, ali ih Vidal odbio. Razlog? Nećete vjerovati!

Međutim, engleski mediji su već došli do informacije tko je nova meta Manchester Uniteda. To bi mogao biti Erik Dier iz Tottenhama koji je sjajno igrao prošlu sezonu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!