NaslovnicaVijestiAntonio Conte zainteresiran za dva napadača ukupne vrijednosti od 95 milijuna funti

Antonio Conte zainteresiran za dva napadača ukupne vrijednosti od 95 milijuna funti

Antonio Conte zainteresiran za dva napadača ukupne vrijednosti od 95 milijuna funti. Iako se Diego Costa opirao da se rastane sa Chelseajem, u siječnju se pojavila ozbiljna zabrinutost oko njegove dugoročne budućnosti u klubu.

Antonio Conte zainteresiran

Costa je bio povezan sa prelaskom u Kinu tijekom nedavnog zimskog prijelaznog roka, a zabilježena je i mala svađa sa menadžerom Antonio Conteom, što je još više zabrinulo sve navijače i pristalice Chelseaja.

Ali, na kraju to Costa nije učunio, nije otišao iz Chelseaja, te je prihvatio ostaviti svađu sa Conteom sa strane i nastaviti na putu ka osvajanju naslova Premier lige.

No, ipak, postoje svježi izvještaji koji ukazuju da će Costi pokazati izlazna vrata na kraju sezone. Vjeruje se da je Španjolac, brazilskog porijekla, zainteresiran za povratak u državu za koju igra međunarodni nogomet – točnije Španjolsku i još točnije Real Madrid.

[su_euro_soccer_bonus]

Costina želja da igra za Madrid i njihova zainteresovanost za njega bi mogla biti vrlo dobra za Contea, jer je njegov glavni cilj ovog ljeta Real Madridov Alvaro Morata.

Španjolac je imao vrlo izmiješanu sezonu po povratku na Bernabeu prošlog ljeta – često bude drugi pa čak i treći izbor, poslije Cristiano Ronalda i Karim Benzeme.

Morata se pridružio Juventusu odmah nakon što je Conte napustio klub i otišao da trenira reprezentaciju Italije, ali trenutni menadžer Chelseaja će vjerojatno imati Alvara Moratu zapisanog kao glavnu metu ovog ljeta.

Kao i naknada od 35 milijuna funti koja je potrebna da se dovede Morata, Conte je također spreman da plati 60 milijuna funti za još jednog visoko ocijenjenog napadača.

Veliki klubovi širom Europe su dali do znanja Romelu Lukaku da ga žele i da ne produžava ugovor sa Evertonom.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Lukaku je trenutno jedan od najboljih strijelaca u Premier ligi, gdje su on i Harry Kane podijelili tu poziciju, nakon što su postigli 19 golova, tako da zainteresovanosti za njega na Goodison Parku ne nedostaje.

The Sun vjeruje da su se Conte i Chelseajev tehnički direktor Michael Emenalo složili da bi i Evertonov napadač mogao biti jedan od glavnih ciljeva u ljetnom prijelaznom roku.

Tri godine nakon što je belgijanac napustio Stamford Bridge za 28 milijuna funti, kako bi ga Plavci mogli sada dovesti za čak i 60 milijuna što je veliki gubitak, ali očigledno da u Chelseaju ne mare za to.

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!