NaslovnicaVijestiAntonio Di Natale napušta Udinese na kraju sezone

Antonio Di Natale napušta Udinese na kraju sezone

Legendarni kapetan Udinesea Antonio Di Natale otkrio je da će na kraju sezone, nakon 12 godina, napustiti klub.

Antonio Di Natale

“Utakmica protiv Carpija za dva tjedna, u posljednjem kolu, bit će moja posljednja u crno-bijelom dresu. Nažalost, trenutno sam povrijeđen i neću moći da pomognem sutra u važnoj utakmici protiv Torina za opstanak, ali vjerujem u suigrače. Odlazim uzdignute glave, ponosan na sve što sam učinio i hvala svima “, izjavio je 38-godišnji golgeter.

Di Natale je otkrio da odlazak iz Udinesea ne znači i kraj igračke karijere.

“Planiram još da igram. Morat ću pitati Totija za savjet”, poručio je Di Natale.

On je u Udinese stigao 2004. godine iz Empolija i na ukupno 439 utakmica postigao 226 golova.

Ikona kluba, iako nije ponikao u Udinama, postao je pošto je više puta odbijao ponude Juventusa, Intera i Milana, uz objašnjenje da novac nije najvažniji u životu. U dresu Udinesea dva puta bio je najbolji strijelac Serije A (2010, 2011), a bio je i najbolji igrač Serije A 2010. godine. Za reprezentaciju Italije odigrao je 42 utakmica i postigao 11 golova.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Di Natale je u omladinskom pogonu Empolija proveo period od 1994. do 1996. godine, a zatim je nastupao za seniore ovog tima dp 2004. godine. U tri tima je bio na pozajmicama, a to su Iperzola od 1997. do 1998, zatim Varese u 1998. godini, te onda godinu dana u Viareggiju. 2004. godine prelazi u svoj sadašnji klub Udinese za koji je nastupao 379 puta i pogađao 191 puta. Za reprezentaciju Italije je debitovao 2002. godine, a svoj posljednji nastup upisao 2012. godine.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!