NaslovnicaVijestiAntonio: Dimitri Payet nikad ne vježba slobodne udarce

Antonio: Dimitri Payet nikad ne vježba slobodne udarce

Igrač West Ham Uniteda Michail Antonio otkrio je da njegov suigrač Dimitri Payet nikad ne vježba slobodne udarce, iako je postigao pet golova upravo iz slobodnih udaraca u 2016. godini.

Dimitri Payet nikad ne vježba slobodne udarce

Payet je stigao u West Ham iz Marseillea prošlog ljeta, a nitko nije očekivao da će imati toliko utjecaja u klubu iz istočnog Londona.

Ove sezone je u Premier ligi postigao devet golova, a ukupno 12 u svim takmičenjima za “Čekićare”, a kao nagradu za sjajnu formu dobio je poziv u Francusku reprezentaciju prošlog mjeseca, kada je na prijateljskoj utakmici protiv Rusije postigao odličan gol iz slobodnog udarca.

“Da budem iskren, on nikad ne vježba slobodne udarce”, izjavio je Antonio za službenu klupsku stranicu.”

“Rekao bih da takve slobodne udarce čuva samo za utakmice. Možete vidjeti na utakmicama da svaki put pogodi okvir gola iz prekida.”

“Postigao je gol za reprezentaciju protiv Rusije, a ponovo je to uradio u subotu, tako da protiv nas timovi ne smiju dozvoliti takve slobodne udarce, jer će ih on sigurno kazniti.”

Impresivna forma Francuza bila je od velikog značaja za West Ham ove sezone, a tim se sada bori za top četiri i Ligu prvaka, što nisu bila početna očekivanja.

“Čekićari” se trenutno nalaze na šestom mjestu i imaju tri boda manje od četveroplasiranog Manchester Cityja. Pyet će sigurno biti od vitalnoz značaja u narednim tjednima, ukoliko tim Slavena Bilića želi sustići Manchester City i Manchester United, te plasirati se u Ligu prvaka.

[su_bet365_watch_live_football_veliki][su_netbet_bonus][/su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!