NaslovnicaVijestiAntonio Rudiger dao zanimljivo mišljenje: "Ova dva nogometaša su za mene najbolji...

Antonio Rudiger dao zanimljivo mišljenje: “Ova dva nogometaša su za mene najbolji na svijetu!”

Messi, Ronaldo, Messi, Ronaldo, Messi, Bendtner. Ko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu je rasprava koja će trajati kroz stoljeća, a sada je defanzivac Chelseaja Antonio Rudiger iznio svoje vrlo zanimljivo mišljenje.

Sjećate li se na Svjetskom prvenstvu kada je Cristiano Ronaldo u grupnoj fazi postigao više golova od Lionel Messija i tako “postao” najbolji na Svijetu? Sada morate pretpostaviti da Ronaldo ne može pogoditi u Serie A i trenutno se nalazi daleko iza Messija, kao i Marco Benassijaa i Krzysztof Piatekaa, naprimjer.

Činjenica je da Svjetsko prvenstvo nije dokaz da je Ronaldo bolji od Messija, posebice kada su oba nogometaša u istom krugu napustili takmičenje.

>> STATISTIKA KAŽE SVOJE, RONALDO NI NA MAPI! Ovo je 11 najboljih nogometaša u dosadašnjem dijelu prvenstva u 5 najjačih liga!

No, još uvijek nismo otkrili ko je bolji od njih dvojice a vjerovatno nikada ni nećemo, trebamo biti zahvalni što imamo sreću što živimo u isto vrijeme kao i oni.

Ipak, čini se da ih svi  zapravo ne rangiraju kao broj jedan i broj dva u svijetu, iako to izgleda prilično čudno. Nogometaš Chelseaja Antonio Rudiger je nakon susreta sa Njemačkom otkrio da on ne dijeli isto mišljenje sa većinom.

[su_bonus]

Nakon utakmice protiv Francuske u četvrtak, Rudiger je rekao:

“Mbappe je nevjerojatno brz, stvarno dobar, da ga zaustavite, to morate učiniti kao momčad, jer sam da ga zaustaviš moraš imati sreću. Ali za mene najbolji na svijetu u ovom trenutku je Messi, a zatim Hazard.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!