NaslovnicaVijestiArbeloa napušta Real nakon sedam godina

Arbeloa napušta Real nakon sedam godina

Alvaro Arbeloa nakon sedam godina napušta Real Madrid. Real je spreman da proda neke igrače, Kraljevi još nekoliko dana imaju mogućnost dovesti nove igrače, te na taj način će pokušati osvježiti svoju ekipu.

Arbeloa napušta Real

Spremni su da se odreknu usluga iskusnog defanzivca Arbeloe. Španac je 2009. godine iz Liverpoola prešao u kraljevski klub.

Ovaj iskusni defanzivac u zadnjih nekoliko sezona ne dobija pravu priliku u redovima Reala. Ovaj tridesettrogodišnji igrač ima dobre šanse da pređe u turski Bešiktaš, koji je nadovno već pregovara sa Realom.

24. srpnja 2006. Arbeloa potpisuje Deportivo iz A Coruñe, krenuvši stopama suigrača iz Realove škole, Roberta Soldada. Na novinarskoj konferenciji Arbeloa je rekao: “Ovo je čudna situacija za mene, jer sam za Real igrao 5 godina, to jest od svoje šesnaeste. Iskustvo u Madridu mi je bilo od velike pomoći, ali ja moram krenuti dalje. Real je veliki klub, klub velikih igrača, to nije loše za njega, ali jest za nas obrambene igrače zbog toga što ne možemo naći mjesto u prvoj momčadi. Ja ne želim biti treća ili četvrta opcija jer želim igrati i zato sam otišao iz Reala. Deportivo je velik klub, a Joaquín Caparrós je odličan trener.” Za Deportivo je nastupio 20 puta.

Krajem siječnja 2007. Arbeloa prelazi u Liverpool za naknadu od 4 milijuna eura. Svoj debi imao je protiv Newcastlea, a prvi pogodak postigao je protiv Readinga 7. travnja 2007. Do tada je on već postao standardnim igračem Liverpoola. U 2008. on mjenja broj 2 sa brojem 17.

Arbeloa se vraća u Real 2009. godine, i od tada je odigrao 125 utakmica i postigao dva gola.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!