NaslovnicaVijestiArbeloa ponovo započeo verbalni rat sa Pique-om

Arbeloa ponovo započeo verbalni rat sa Pique-om

Arbeloa ponovo započeo verbalni rat sa Pique-om. Dva igrača su se sukobila u prošlosti i 33-godišnjak je rekao da je on uvijek branio Real Madrid od Barceloninih zvijezda, ali će ignorisati bilo kakav lični napad.

Arbeloa ponovo započeo verbalni rat sa Pique-om

Alvaro Arbeloa je ponovo počeo verbalni rat sa kolegom iz španske reprezentacije, Gerard Piqueom.

Arbeloa je napokon odgovorio na komentare Piquea od prošle godine u decembru, u kojoj je Barcelonin branič tvrdio da “Arbeloa nije njegov prijatelj, nego samo poznanik.”

Real Madridov Arbeloa je rekao da nije razmišljao mnogo o tome, ali je odlučio da objasni svoju šutnju u razgovoru za La Galernu.

“Mnogi ljudi su mi rekli ‘Morate odgovoriti!'”, rekao je 33-godišnjak. “Ja sam to provario dovoljno dobro.”

“Obično sam zagrijan i odmah odgovaram, ali kasnije shvatite da je bolje kada je situacija smirena i da ne kažemo određene stvari.”

“Nisam mogao objasniti svijetu zašto nisam Piqueov prijatelj, ali možda ne bi bio na dobar način, da sam to uradio.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“To je također istina, ali ja znam njegovu porodicu, i poštovanje koje imam za njih on nema za moju.”

“Naše porodice su nam vrlo važne. Čujemo mnogo laprdanja i manje više ne brinemo o tome, ali oni koji su vam najbliži pate.”

“Razmišljajući o tome, radije ne odgovaram. Ako napadne Real Madrid još jednom, ja bih uskočio, zato što ću ih uvijek braniti.”

“Da napadne mene, eh to je nešto drugo. Ovo je moj oblik djelovanja. Nekad je ne odgovoriti bolje nego reći neke stvari koje bi mogle naštetiti nekom,” rekao je Arbeloa.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!