NaslovnicaVijestiArda Turan: Moj idol je Andres Iniesta

Arda Turan: Moj idol je Andres Iniesta

Arda Turan je španjolskim medijima otkrio da se divi svom novom suigraču Andresu Iniestu, te je priznao da je Španjolac oduvijek bio njegova referentna točka.

arda turan

Turski reprezentativac je nastupio zajedno sa Iniestom na svom službenom debiju za Barcelonu u pobjedi nad Espanyolom od 4-1 u srijedu, te je oduševljen jer igra u istom timu kao i 31-godišnji Iniesta.

“Moj idol svih vremena je Andres Iniesta”, izjavio je Arda za katalonski radio.

“Ljudi ponekad naglašavaju da sam samo tri godine mlađi od njega, ali on je moja referentna točka. Mislim da sam napravio pravu odluku pridruživši se Barceloni, i drago mi je jer ću igrati uz njega.”

“Bio sam kritiziran jer nisam postizao dovoljno golova, ali uvijek sam govorio da je Iniesta primjer koji slijedim. Ono što on radi na terenu je umjetnost, i ne možete samo gledati da postignete gol. Uvijek sam se osjećao loše kada sam igrao protiv njega i kada bih ga faulirao. Možda je to razlog zašto me je Barcelona dovela”, rekao je Arda kroz smijeh.

Arda je jednako pun hvale za Lionela Messija i vjeruje da je Argentinac u sopstvenoj ligi.

“Messi je najbolji igrač ikad, a nakon njega dolazi Neymar. Međutim, Messi nije s ovog svijeta. Vrlo je pametan, i na terenu i van njega. On može reći vic u samo nekoliko riječi, za mene, što manje riječi, to bolje.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!