NaslovnicaVijestiArgentinac će odbiti Chelsea zbog Kine

Argentinac će odbiti Chelsea zbog Kine

Argentinac će odbiti Chelsea zbog Kine. Dva kluba su zainteresovana za iskusnog Argentinca, koji ima još samo pet mjeseci ugovora sa Paris Saint-Germainom. Ezequiel Lavezzi će odbiti priliku da se pridruži Chelseaju u ljeto, a umjesto odlaska u London, on će otići u kinesku Super ligu Guoan Peking, prema pisanju ESPN-a.

Argentinac će odbiti Chelsea zbog Kine

PSG je potvrdio da ne želi prodati Argentinca tokom januarskog prijelaznog roka, iako mu ugovor ističe tek na ljeto, ali sa azijskim klubovima koji mame igrače sa svojim finansijskim moćima, francuski klub bi mogao doću u iskušenje da ga proda i prije ljeta.

Guoan je spreman platiti 6 miliona eura za 30 godišnjaka, koji ima manje od pet mjeseci ugovora sa PSG-om i nije redovan u prvih XI Laurcent Blanca.

Nekoliko renomiranih igrača su nedavno otišli u Kinu, sa najnovijim Jackson Martinezom i Alex Teixeirom.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

L’Equipe također navodi da je Shanghai Shenhua zainteresova za potpisivanje ovog napadača.

Karijeru je započeo u Estudiantesu, a nakon jedne sezone potpisao za Genou, koja ga je pozajmila San Lorenzu, a kasnije se preselio na trajno.

2007. godine, potpisuje za Napoli, gdje osvojio Kup Italije 2012. godine. Njegovi nastupi tamo su privukli neke velike klubove, gdje je PSG izašao kao pobjednik i potpisao ga za 26.5 miliona eura u 2012. godini, gdje je napravio oko 150 nastupa za klub i osvojio tri titule Lige 1, dva Kupa lige i jedan Kup Francuske.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!