NaslovnicaVijestiAritz Aduriz: Sumnja u Ronaldove mogućnosti i formu je uvreda za nogomet!

Aritz Aduriz: Sumnja u Ronaldove mogućnosti i formu je uvreda za nogomet!

Napadač Athletic Bilbaa Aritz Aduriz izjavio je da je sumnja u mogućnosti i formu Cristiana Ronalda s uvredljive za napadača Real Madrida.

Cristiano Ronaldo ponovo ljubomoran

Ronaldo je ove sezone postigao 30 golova u 29 nastupa u svim takmičenjima, ali je mnogo špekulacija o njegovom padu forme od početka ove godine, jer kapiten portugalske reprezentacije nije uspio postići gol u četiri od posljednjih šest ligaških utakmica.

31-godišnjak je razočarao u pobjedi Real Madrida protiv Granade u nedjelju rezultatom 2-1, ali Aduriz, koji je postigao 25 golova u svim natjecanjima ove sezone, mišljenja je da nitko ne bi trebao sumnjati u mogućnosti Ronalda, kao ni u mogućnosti Lionela Messija.

“Da li možemo sumnjati u Cristiana Ronalda? To se čini kao uvreda po mom mišljenju. Ne možemo sumnjati u njega ni za što na svijetu”, rekao je Španjolac za AS.

“Mi puno raspravljamo o njima dvojici (Messi i Ronaldo), ali njihove statistike i brojevi su astronomski.”

Adurizova odlična forma ove sezone rezultirala je velikim pritiskom španjolskih medija i ličnosti na Vicentea del Bosquea da ga uključi u tim za predstojeće Europsko prvenstvo u Francuskoj. Izbornik Španjolske je prošlog mjeseca izjavio da će u obzir uzeti forme svih igrača koje ima na raspolaganju, te donijeti odluku.

Bivši napadač Valencije, koji ovog tjedna slavi 35. rođendan, dodao je da je isključivo fokusiran na održavanje trenutne forme u Athletic Bilbau, te borba za poziv u reprezentaciju.

“Nisam jedini koji može odgovoriti na ovo pitanje. Važna stvar je da nastavim igrati dobro za ovaj tim, a vidjećemo što će se dogoditi. Naravno, mnogo je španjolskih igrača i napadača koji rade nevjerovatne stvari. Konkurencija je vrlo jaka, a to je dobro za La Ligu i za reprezentaciju. Puno poštujem odluke izbornika.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!