NaslovnicaVijestiArjen Robben: Oni su najbolji tim u Europi u ovom trenutku!

Arjen Robben: Oni su najbolji tim u Europi u ovom trenutku!

Krilni igrač Bayern Munchena Arjen Robben otkrio je kako smatra da je Manchester City trenutno najbolji tim u Europi.

Robben imenovao najbolji europski tim

34-godišnjak je igrao pod vodstvom trenutnog trenera ‘Građana’ Pepa Guardiole u periodu od 2013. do 2016. godine, te za to vrijeme osvojio tri puta titulu prvaka Bundeslige, te dva puta DFB-Pokal.

Njegov tim se trenutno nalazi na prvom mjestu u Bundesligi, te ima čak 19 bodova prednosti nakon samo 23 odigrana kola. Ipak, uprkos dominaciji koju Bavarci imaju u Njemačkoj, Robben smatra kako je Manchester City trenutno najmoćniji tim Europe.

U izjavi za Sportbuzzer, Nizozemac je rekao: “Stvarno je nevjerovatno ono što je Pep Guardiola učinio u Manchester Cityju. Poznajem ga vrlo dobro i uživao sam radeći s njim. On je sjajan trener, to možete vidjeti i sada.”

Međutim, Robben također dodaje da je sva ta dominacija beznačajna ukoliko tim ne osvoji trofej: “U usporedbi s posljednjih nekoliko godina, postali su još jači. Mnogi kažu kako je City najbolji u Europi, to je možda i istina, ali se ne računa u februaru/veljači, već na kraju sezone, kada držite trofej u rukama.”

[su_no1forfootball]

Unatoč izjavi Arjena Robbena, njegov suigrač na James Rodriguez, koji je u klubu na posudbi iz Real Madrida, mišljenja je kako je njegov novi klub favorit za osvajanje Lige prvaka ove sezone. On je u intervjuu za njemačke medije rekao: “Bayern je favorit za osvajanje Lige prvaka. Imamo super tim sa vrhunskim igračima. Zašto ne bismo osvojili Ligu prvaka?”

I Bayern i Manchester City su stigli do osmine finala takmičenja, a ‘Građani’ su već odigrali prvu utakmicu prošlog utorka, kada su savladali Basel na gostovanju visokim rezultatom od čak 4-0. S druge strane, Bavarci će sutra na Allianz Areni ugostiti Bešiktaš. Sutra je također na rasporedu i daleko zanimljiviji duel između Chelseaja i Barcelone, dok će u srijedu igrati Sevilla i Manchester United, te Shakhtar Donetsk i Roma.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!