NaslovnicaVijestiArsenal aktivira otkupnu klauzulu španskog reprezentativca

Arsenal aktivira otkupnu klauzulu španskog reprezentativca

Arsenal aktivira otkupnu klauzulu španskog reprezentativca. Arsenal je spreman da aktivira otkupnu klauzulu igrača Celta Vigo-a, Nolita, koji iznosi 18 miliona eura, piše Španjolski list Mundo Deportivo.

Arsenal aktivira otkupnu klauzulu

U izvještaju se navodi da Nolito u dobi od 29. godine, ostaje prioritet Barceloninog trenera Luis Enriquea koji nastoji da pojača svoju ekipu ovog januara.

Međutim, nastojanja da Barca vrati svog bivšeg igrača na Camp Nou i nisu baš izgledna, ali se zato Arsenal i Wenger spremaju da aktiviraju Nolitovu otkupnu klauzulu i ‘ukradu’ ga prije Katalonskog kluba.

Nolito je u odličnoj formi, postigao je osam golova u 13 ligaških utakmica do sada ove sezone.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

On igra svoju treću sezonu u Vigo-u, nakon što je prethodno igrao za Granadu i portugalsku Benficu u koju je došao iz Barcelone.

Manuel Agudo Duran (Nolito) rođen je 15 oktobra 1986. godine, je španski profesionalni fudbaler koji igra za Celtu de Vigo kao lijevo ofanzivno krilo.

Za španski nacionalni tim je debitirao novembra 2014. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!