NaslovnicaVijestiArsenal blizu dovođenja novog Mesuta Ozila

Arsenal blizu dovođenja novog Mesuta Ozila

Kako piše engleski  The Sun, Arsenal je zainteresovan za dovođenje mladog veznjaka Stuttgarta Berkaya Ozcana, kojeg već nazivaju ‘novim Mesutom Ozilom’.

Arsenal blizu dovođenja novog Mesuta Ozila

Ozcan je čak i sam priznao kako ga trener ‘Topnika’ Arsene Wenger prati već dvije godine.

U izjavi za turske medije, Berkay je rekao: “Moj agent i ja smo u pregovorima sa Arsenalom. Pratili su me u posljednje dvije godine i slali predstavnike kako bi gledali moje nastupe.”

“Moj agent je u izravnim pregovorima s njima, ali nisam siguran da li je sada pravo vrijeme da se pridružim tom klubu, možda je prerano.”

“Želim se dokazati u Stuttgartu i nastaviti napredovati. Ipak, Arsenal je klub u kojem bih želio igrati u budućnosti i nadam se da ću postići taj cilj.”

Pored toga što igraju na istoj poziciji, i Ozcan i Ozil su rođeni u Njemačkoj, a porijeklom su iz Turske.

Berkay Ozcan je nastupao za U15 reprezentaciju Njemačke, ali se kasnije ipak odlučio za Tursku. Trenutno ima ugovor sa Stuttgartom još dvije godine, a prošle sezone je pomogao klubu da se vrati u Bundesligu.

[su_bet365_100_bonus]

[su_analize_kraj_teksta]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!