NaslovnicaVijestiArsenal će biti primoran da proda dvije zvijezde zbog Ozilovog ugovora

Arsenal će biti primoran da proda dvije zvijezde zbog Ozilovog ugovora

Arsenal će možda biti prisiljen da proda Aaron Ramseya i Danny Welbecka ako dvojac bude koristio novi ugovor Mesut Ozila kako bi tražio pretjerane zahtjeve, navodi se u izvješćima.

Arsenal će biti

Topnici su nedavno vezali Mesut Ozila sa novim ugovorom u kojem će pobjednik Svjetskog prvenstva zarađivati 350.000 funti tjedno.

U međuvremnu, nova siječanjska pojačanja Pierre-Emerick Aubameyang i Henrikh Mkhitaryan zarađuju oko 200.000 funti tjedno.

Ta tri ugovora su potpuno promijenile Arsenalovu strukturu plaća i Daily Mail izvješćuje da postoje strahovi u klubu da oni čiji su ugovori za obnovu u narednim mjesecima sada mogu tražiti nerazumne zahtjeve.

[su_bonus]

Ramsey i Webleck imaju 18 mjseci do kraja ugovora sa Arsenalom i trenutačno pregovaraju sa klubom za nove ugovore.

Nakon debakla Ozila i Alexis Sancheza, koji su ušli u svoju posljednju godinu ugovora u Arsenalu, Topnici vjerojatno neće dopustiti da Ramsey i Welbeck urade isto.

To znači da Arsenal može odlučiti da proda ove dvije zvijezde, ukoliko oni budu tražili neke nerazumne zahtjeve.

Razumljivo je da Arsene Wenger očajnički želi zadržati Ramseya na Emiratima, ali će velšanin vjerojatno tražiti veliku plaću u odnosu na trenutnu koja iznosi 110.000 funti tjedno.

Welbeckova pozicija je slabija, s bivšim igračem Manchester Uniteda koji je rezervna opcija na poziciji napadača.

[su_live_koeficijenti]

Ove sezone je započeo samo sedam utakmica u Premier ligi.

2018. godine istječe ugovor Per Mertesackeru, Jack Wilshereu i Santiju Cazorli. Zatim 2019. godine ugovori istječu, Petr Cechu, Nacho Monrealu, Aaron Ramseyu, Danny Welbecku i David Opsini.

2020. godine, Laurent Koscielnyju, Mohamed Elnenyju, Alex Iwobiju i Rob Holdingu. Kada pogledamo kojim sve igračima Arsenala istječu ugovori, mislim da će Wenger imati mnogo više problema nego samo ova dva igrača, no vidjet ćemo u narednim mjesecima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!