NaslovnicaVijestiArsenal će dopustiti Alexis Sanchezu da ode u siječnju, ali pod dva...

Arsenal će dopustiti Alexis Sanchezu da ode u siječnju, ali pod dva ključna uvjeta

Arsenalov napadač Alexis Sanchez će sigurno napustiti klub – bilo da se to desi u siječnju ili na ljeto. 29-godišnji Čileancu, koji je navodno bio podvrgnut licitacijama iz Manchester Cityja i Manchester Uniteda, je ostalo samo još šest mjeseci u trenutnom ugovoru u sjevernom Londonu.

Arsenal će dopustiti

Sanchez će moći da napusti kao slobodan igrač ako ga Arsenal odbije prodati u siječnju.

Govoreći nakon remija u srijedu protiv Chelseaja (0-0), Arsene Wenger je ustrajavao kako se i dalje nada da će zvijezda koju svi žele potpisati novi ugovor na Emiratesima.

“Želim da ostane duže”, rekao je Wenger. “Nemam problema sa tim da on potpiše novi ugovor sa nama sad ili u lipnju.”

“Ljudi ne poznaju Alexisa Sancheza – on je tip koji je potpuno usredotočen na igranje nogometa.”

“Jeste li vidjeli kako je igrao danas, kako se zagrijavao, poput igrača koji želi igrati nogomet.”

[su_bonus]

Manchester City je gotovo bio potpisao Sancheza na ljeto i United se navodno pridružio toj utrci i žele ga potpisati ovog tjedna.

Pouzdan novinar iz BBC-a, David Ornstein tvrdi da će Sanchez moći da napusti Arsenal pod dva ključna uvjeta – mora se pronaći zamjena i mora biti primljena odgovarajuća ponuda.

Arsenal je postavio početnu cijenu od 35 milijuna funti, ali Manchester City se u početku složio platiti samo 20 milijuna. Očekuje se kako će se Arsenal kompromitirati na iznos od 25 i 30 milijuna.

Wenger također želi zamjenu za Sancheza, ako će ga prodati u siječnju, a 20-godišnji Brazilac Malcom identificiran je kao njegov prvi izbor.

Napadač Bordeuxa je postigoa sedam golova u 18 nastupa u francuskoj ligi ove sezone.

Sanchez je postigao 60 golova u Premier ligi otkako se pridružio Arsenalu iz Barcelone 2014. godine, ali hijerarhija kluba je postala dosadna i zbog nedostatka entuzijazma Čileanac želi otići.

[su_live_koeficijenti_v2]

Unatoč njihovom velikom repertoaru napadačkih talenata, Pep Guardiola očajnički želi potaknuti svoje mogućnosti i potpisati Čileanca, kojeg je također potpisao i za Barcelonu u 2011. godini.

“Sanchez je vrlo mlad, može igrati na tri različita napadačka mjesta”, rekao je Guardiola.

“Ima mnogo obrambenog intenziteta, može otključati svaku utakmicu i od onoga što su mi rekli, vrlo je dobar dječak.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!