NaslovnicaVijestiArsenal doveo svoje prvo ljetno pojačanje: Petogodišnji ugovor već potpisan, sve je...

Arsenal doveo svoje prvo ljetno pojačanje: Petogodišnji ugovor već potpisan, sve je riješeno!

Arsenal doveo svoje prvo ljetno pojačanje. Petogodišnji ugovor već potpisan, sve je riješeno! U ovom trenutku još uvijek nije jasno hoće li Arsene Wenger ostati u Arsenalu nakon što je ova sezona završena u razočaravajućem stilu, dok Wenger još uvijek ne objavljuje nikakve vijesti o svojoj budućnosti.

Arsenal doveo

Ali čini se kao da Topnici još uvijek učestvuju u transferima i jedan posao je već zapečaćen i gotov.

Raphael Wiesweg, njemački novinar koji pokriva Schalke, izvjestio je da je lijevi bek Sead Kolašinac na putu prema Arsenalu i već je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom.

[su_euro_soccer_bonus]

Pisac Matteo Pascali je također pratio izvještaje o tome da je Bosanac stavio olovku na papir:

I daljnje pokazatelje da je lijevi bek, koji je privukao interes od premierligaških klubova kao što su Chelsea, Manchester City i Everton zajedno sa divovima iz Serije A, AC Milanom, igrač Arsenala, došao je u obliku nekoliko komentara od Schalkeovog igrača i njegovog suigrača Max Meyera na live videu kojeg je Kolašinac postavio na društvenim medijima.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Konačno, navijači SChalkea su odali počast 23-godišnjaku u njegovoj posljednjoj utakmici ove sezone tijekom vikenda:

Što mislite, da li će se Kolašinac snaći u Arsenalu?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!