NaslovnicaVijestiArsenal ga ne pušta, iako ne igra ove sezone

Arsenal ga ne pušta, iako ne igra ove sezone

Valencia nije uspjela dovesti Engleza Jacka Wilsherea na posudbu iz Arsenala. Iako ove sezone praktički i ne igra, Arsenal ga ne pušta.

OIR_resizer (1)

24-godišnjak u ovoj sezoni nije upisao niti jedan nastup nakon što je prije početka sezone 2015./2016. slomio nogu.

Razumljivo je kako je veznjaku potrebno vrijeme kako bih se oporavio, a prema pisanju velikog broja izvora, trener Valencije Gary Neville nadao se kako bih mogao dovesti Engleza na posudbu do kraja sezone.

Trener Arsenala, Arsene Wenger, kako bilo, odmah je odbio tu ponudu za igrača koji još ima dvije i pol godine ugovora sa Topnicima.

Bivši igrač Manchester Uniteda Neville, koji je i dalje pomoćni trener Engleske nogometne reprezentacije, još uvijek nije upisao pobjedu na klupi Valencije.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!