NaslovnicaVijestiArsenal i United prate velikog talenta iz Championshipa

Arsenal i United prate velikog talenta iz Championshipa

Arsenal i United prate velikog talenta iz Championshipa! Velikani iz Premier lige, Arsenal i Manchester United na svoj radar dodali su nogometaša Monaca, koji trenutno nastupa kao posuđen igrač za Wolwerhampton, Rubena Vinagrea.

Arsenal i United

18-godišnji mladi nogometni reprezentativac Portugala, još nije upisao službeni nastup za klub iz Kneževine nakon što se klubu pridružio iz mladih selekcija Sportinga. On je u Monacu kupljen kao igrač za budućnost, a s obzirom kakve skaute imaju u klubu, vrlo realno je za očekivati da za par sezona Vinagre bude jedan od najboljih igrača kluba.

On je prvo poslan na posudbu portugalskoj ekipi Académica de Coimbra, koja se takmiči u drugoj ligi Portugala, u ljeto 2016. godine, ali je zbog suspenzije UEFA-e ostao bez nastupa za taj klub, jer u virjeme transfera nije bio punoljetan.

Međutim, njegova druga posudba mnogo je uspješnija. Nakon potpisivanja novog ugovora prema kojem će do 2022. godine ostati u Monaku, posuđen je Wolwesima, te je tako postao jedan od mnogih portugalskih igrača koji nastupaju na stadionu Molineux, a super agent Jorge Mendes je direktno bio uključen u ovaj posao.

>> Arnautović otkrio kako je Mourinho reagovao na njegov dolazak na trening pet sati ranije u Interu

U Wolwesima je odmah postao standardna, a do sada je lijevi bek u ekipi Nuno Espirito Santa, zabilježio osam nastupa i postigao jedan pogodak.

Njegov novi ugovor u Monaku pokazatelj je da u Kneževini ozbiljno računaju na njega, ali kako stvari stoje teško će ga zadržati u klubu. Arsenal i Manchester United pokazali su veliko zanimanje za ovog igrača, pogotovo United, koji ima problema sa lijevom stranom odbrane a Jose Mourinho je kako prenose mediji, gledao Vinagrea i ostao oduševljen njegovim izdanjem.

Da li će doći do ovog transfera, ostaje nam da vidimo.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!