NaslovnicaVijestiArsenal na korak od dovođenja 43 miliona eura vrijednog igrača iz Bundeslige

Arsenal na korak od dovođenja 43 miliona eura vrijednog igrača iz Bundeslige

Arsenal na korak od dovođenja 43 miliona eura vrijednog igrač iz Bundeslige. Arsene Wenger se susreo sa Granit Xhaka-om, gdje će Topnici gledati da ovog igrača naprave svojim prvim pojačanjem na ljetnom prijelaznom roku.

Arsenal na korak

Arsenal se približio ovom dogovoru sa Borussiom Monchengladbach za njihovog veznjaka Granit Xhaka-u, prema pisanju Sky Sports News u Njemačkoj.

U izvješću se tvrdi da je Arsene Wenger već napravio prvi korak i susreo se sa Švicarskim internacionalcem i njegovim ocem, kako bi razmotrili detalje o potencijalnom ljetnom transferu.

Arsenal je spreman platiti 43 milijuna eura za 23-godišnjaka, koji je jedna od zvijezda u Monchengladbachu ove sezone.

Granit Xhaka rođen je u Baselu, 27. rujna 1992. godine. Švicarski je nogometaš i reprezentativac albanskog porijekla koji trenutno igra za njemački klub Borussia Mönchengladbach. Za reprezentaciju je debitirao 2011. godine, a sudjelovao je i na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Švicarski nacionalni menadžer Ottmar Hitzfeld ga je jednom nazvao kao ‘mladi Schweinsteiger”.

Njegova familija se preselila sa Kosova u Švicarsku prije nego što se on rodio. Karijeru je počeo u mladim selekcijama Concordije Basela sa svojim bratom, a zatim se obojica sele u Basel 2002. godine.

Xhaka je igroa u mnogim mlađim selekcijama Basela i od 2008 godine je postao član U21 ekipe. između 2008 i 2010 on je odigrao 37 utakmica za njih, postižući 11 golova.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!