NaslovnicaVijestiArsenal i Napoli spremni da ponude 50 miliona za napadača

Arsenal i Napoli spremni da ponude 50 miliona za napadača

Arsenal i Napoli spremni su da ponude po 50 miliona eura za golgetera Torina Andreu Belottija, piše italijanski list Tuttosport.

ponude

Kako se navodi, pomenuti iznos biće samo prva u nizu ponuda jer je Torino za Belottija odredio cijenu od čak 100 miliona, koliko iznosi izlazna klauzula u ugovoru nogometaša.

Napoli ima još jednog aduta u trci za Belottijev potpis jer u čitav posao hoće da ubaci i napadača Leonarda Pavolettija.

Predsjednik “Bikova” Urbano Cairo do sada se pokazao kao čvrst pregovorač, što se najbolje videlo kada je istrajao sa zahtjevom od 30 miliona evra za transfer Nikole Maksimovića u Napoli, ali podno Vezuva vjeruju da će epilog biti isti – novi nogometaš u ekipi Maurizija Sarrija.

Belotti ove sezone igra u fantastičnoj formi, prvi je strijelac u Seriji A sa 22 gola, zbog čega i ne čudi obeštećenje koje traži Torino.

Na meti Napolija je i reprezentativac Srbije, Dušan Tadić. Kako prenose mediji s Apeninskog poluotoka, najboljeg asistenta europskih kvalifikacija za SP su u Tbilisiju gledali skauti Juventusa i Napolija.

Ranije se pisalo da je “desetka” Srbije nezadovoljna u Southamptonu i da je voljan napustiti St. Mary.

Obeštećenje za Tadića je 15 milijuna eura, a već se spekuliralo da je interesantan i Atletico Madridu, West Hamu i Arsenalu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!