NaslovnicaVijestiArsenal odlučio tko će zamijeniti Wengera na kraju sezone

Arsenal odlučio tko će zamijeniti Wengera na kraju sezone

Arsenal odlučio tko će zamijeniti Wengera na kraju sezone. Sa budućnosti Arsene Wengera u Arsenalu koja je još uvijek u zraku, sve više raste količina neizvjesnosti diljem Emirata.

Arsenal odlučio

Sada u svojoj 21. godini u klubu, nedostatak napretka na terenu je frustrirao mnoge navijače i u sjevernom Londonu nećete naći navijača koji nije oduševljen idejom o eventualnom odlasku Arsene Wengera.

A postoji ozbiljna mogućnost da će se njihova želja ovog ljeta ostvariti. Francuzu istječe ugovor na kraju sezone, a nkakon burnog razdoblja i brojne kritike, odlučio je odgoditi donošenje odluke o svojoj budućnosti – unatoč tome što bi mogao potpisati ugovor na još dvije godine.

[su_euro_soccer_bonus]

Wengerovo oklijevanje je hijerarhiju Arsenala stavilo u neugodan položaj i kao rezultat toga, misli su se okrenule ka listi mogućih zamjena ukoliko se Wenger odluči otići, što je vrlo izgledno možemo slobodno reći.

Thomas Tuchel iz Borussije Dortmund, Atletico Madridov Diego Simeone i Leonardo Jardim iz Monaca, međutim, svi su zagrijani za samo jednog čovjeka na listi.

Prema The Sunu, Arsenalov odbor je odlučio da će Wengera zamijeniti Massimiliano Allegri. Juventusov menadžer je, vjeruje se, zainteresovan za posao i želi slijediti svog prethodnika Antonio Contea u Premier ligu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Da li će se ove želje Arsenala i njihovih navijača ostvariti, ostaje nam da vidimo na kraju sezone, naravno, ukoliko bi Wenger otišao, što se navijači iskreno nadaju.

Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!