NaslovnicaVijestiArsenal ponudio Alexisu Sanchezu nevjerovatan novi ugovor

Arsenal ponudio Alexisu Sanchezu nevjerovatan novi ugovor

Večeras će Arsenal u okviru prvog kola engleske Premier lige ugostiti Leicester City.

Arsenal ponudio Alexisu Sanchezu nevjerovatan novi ugovor

Nakon što se prošle sezone ‘Topnici’ po prvi put od 1995. godine nisu kvalifikovali u Ligu prvaka, tim Arsenea Wengera ove sezone pred sobom ima veliki zadatak s obzirom na visoka očekivanja njihovih navijača.

U klub su stigla dva pojačanja, lijevi bek Sead Kolašinac, te napadač Alexandre Lacazette kao najskuplje pojačanje kluba svih vremena, a navodno bi do kraja prelaznog roka trebalo doći još pojačanja.

Međutim, Wengerov prioritet ovog ljeta je zadržavanje dvije najveće zvijezde kluba, Mesuta Ozila i Alexisa Sancheza, kojima ugovori sa klubom ističu sljedećeg ljeta.

Ozil je navodno prihvatio ponudu od 250,000 funti tjedno, dok budućnost Alexisa Sancheza još uvijek nije poznata.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Prema izvještajima medija ranije ovog tjedna, čileanski reprezentativac je prihvatio odluku Wengera o njegovom ostanku u klubu, unatoč interesu Manchester Cityja i Paris Saint Germaina.

U klubu su svjesni da ukoliko ne reaguju brzo, on bi mogao otići besplatno sljedećeg ljeta kada mu istekne ugovor, tako da su mu spremni ponuditi nevjerovatnih 300,000 funti tjedno ukoliko odluči ostati u Arsenalu, čime bi postao najplaćeniji igrač u Premier ligi. Sanchez je nedavno odbio ponudu od 225,000 funti tjedno, a 300,000 bi ga trebalo zadovoljiti.

[su_no1forfootball]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!