NaslovnicaVijestiArsenal poslao ponudu od 50 milijuna funti za zvijezdu Real Madrida

Arsenal poslao ponudu od 50 milijuna funti za zvijezdu Real Madrida

Arsenal poslao ponudu od 50 milijuna funti za zvijezdu Real Madrida. Arsene Wenger je brzo osigurao svoj prvi transfer nakon produženja ugovora sa Arsenalom za još dvije godine krajem ove sezone.

Arsenal poslao

Bosanski lijevi bek Sead Kolašinac je postao prvo pojačanje Topnika ovog ljeta, gdje mu je njegov ugovor sa Schalkeom istekao krajem mjeseca, a zatim ga je Wenger odmah potpisao i doveo na Emirates.

23-godišnjak je zaista odlično pojačanje, pogotovo zato što je besplatno, ali njegov dolazak je vjerojatno prvi od mnogih koje će Wenger ostvariti ovog ljeta.

[su_bonus]

Ostaje neizvjesno hoće li Francuz imati Alexis Sancheza i Mesut Ozila na raspolaganju iduće sezone, a odlazak bilo kojeg od njih bi ostavio golemu prazninu u njegovoj momčadi.

Gubljenje bilo koje zvijezde moglo bi biti kritično za Wengera, dok svi očekuju da će Arsene opravdati novi ugovor novim svjetskim pojačanjem.

Međutim, Wenger je previše poznat po tome što nije uspio dovesti svoje najveće mete tijekom ovih godina i bez igranja u Ligi prvaka sljedeće sezone, teško će privući velike igrače u sjeverni London.

No, čini se da će 67-godišnjak dobro iskoristiti ove dvije godine novog ugovora, jer je krenuo visoko na transfer tržištu.

[su_live_koeficijenti]

The Mirror izvješćuje da Wenger planira da napravi potez za Jamesa Rodrigueza iz Real Madrida, koji bi razmotrio ponudu od 50 milijuna funti.

Kolumbijac nije uspio da se dokaže Zinedine Zidaneu na Santiago Bernabeu, a prošli vikend u finalu Lige prvaka, čak nije uspio dobiti mjesto na klupi.

Umjesto da se natječe za mjesto u početnih 11 u Real Madridu, James smatra da je bolje da svoje minute osigura u nekom drugom klubu.

25-godišnjak – koji se u srpnju 2014. godine pridružio Madridu iz Monaca za 75 milijuna funti – zasigurno bi uživao u prilici da ponovo pokrene svoju karijeru.

Arsenal bi sigurno mogao priuštiti Jamesu poziciju u početnih 11 – ali nedostatak Lige prvaka bi ga mogao okrenuti na drugu stranu, gdje su zainteresirani Manchester United i Liverpool.

Da li će igranje u Ligi prvaka prevagnuti Jamesa da ode u neki drugi klub ili će ga Wenger uspjeti nagovoriti da dođe u London, ostaje nam da vidimo!

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!