NaslovnicaVijestiArsenal poslao zvaničnu ponudu za zvijezdu Reala

Arsenal poslao zvaničnu ponudu za zvijezdu Reala

Arsenal poslao i zvaničnu ponudu za zvijezdu Reala, Isca, piše Daily Express. Španski veznjak bi mogao biti dostupan u januaru, nakon što nije uspio da se probije u prvu postavu ‘Kraljevskog kluba’.

Arsene Wenger

Arsenal je samo jedan od mnogih koji su zainteresovani za potpis mladog Španca, ali Wenger je već načinio prvi korak ka njegovom dovođenju u svoje redove, da bih ga mogao ‘ukrasti’ prije ostalih.

Navijači Arsenala su bili ljuti nakon ljetnog prelaznog roka, jer trener njihovog tima nije bio puno aktivan, kao ostali rivali, pa je stari lisac Arsene Wenger odlučio da se osigura prije nego i počne zimski prelazni rok.

Navodno je poslana ponuda, ali još uvijek nije otkriveno koliko novaca je ponudio Arsenal za zvijezdu Reala.

Isco je u Real došao 26.juna 2013. godine iz Malage, koju je tada vodio Manuel Pellegrini,  a klub iz Madrida ga je platio 30 miliona eura i tada je postao najnovije pojačanje Carla Ancelottija. Malo kasnije 18. augusta je debitirao za ‘Kraljevski klub’ protiv Real Betisa gdje je u pobjedi od 2-1, postigao gol i asistirao, što je bilo fantastično za njega. Do sada je upisao 109 nastupa za Real u svim takmičenjima, gdje je postigao 17 golova.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!