NaslovnicaVijestiArsenal prodaje Sancheza Manchester Cityju, ali pod jednim uslovom

Arsenal prodaje Sancheza Manchester Cityju, ali pod jednim uslovom

Arsenal očekuje još jednu ponudu Manchester Cityja u siječnju za Alexis Sancheza, čiji ugovor istječe na kraju sezone.

Arsenal prodaje Sancheza

Daily Mail tvrdi da će Arsenal zahtijevati Raheem Sterlinga uključenog u bilo kakav dogovor za čileanskog internacionalca.

Topnici su se nadali da će potpisati Raheem Sterlinga i prije Manchester Cityja, no to im nije uspjelo.

Međutim, Arsene Wenger navodno još uvijek ima ambicije da 22-godišnjaka dovede na Emirates.

[su_no1forfootball]

Sterlingova forma ove sezone znači da ga City vjerojatno neće dati tako lako.

Engleski internacionalac je odigrao 19 utakmica u svim natjecanjima, postižući 13 golova.

Međutim, velika momčad Cityja znači da je započeo samo šest utakmica u Premier ligi ove sezone tako da bi mogao biti u iskušenju redovnijeg nogometa u sjevernom Londonu.

Govoreći o mogućem dogovoru za Sancheza u Novoj godini, Guardiola je rekao ranije ovog mjeseca: “Prijelazni rok je zatvoren, stoga nije vrijeme za razgovor o tome.”

[su_premierleague]

“Imam poštovanje prema Arsenalu, a posebno ka svojim igračima.”

“Za Alexisa, znate moje mišljenje, ali on je igrač Arsenala – stoga nije dobro govoriti o tome – pogotovo prije nego što budemo igrali protiv njih.”

“On je igrač Arsenala, moramo analizirati kako ga kontrolisati, jer je on jako važan igrač za njih, sa tako velikim talentom kojeg ima.”

Alexis Sanchez je za Arsenal potpisao 2014. godine u transferu koji je iznosio oko 31.7 milijuna funti. Sanchez je dobio broj 17 u Arsenalu, broj koji je prethodno nosio Nacho Monreal, koji je uzeo boj 18 u to vrijeme.

Prvu utakmcu za Arsenal je odigrao kolovoza 2014. godine, u pobjedi od 5-1 protiv Benfice u pred-sezonskom Emirates kupu.

Prvu natjecateljsku utakmicu je odigrao protiv Manchester Cityja u Community Shieldu, gdje je pomogao Arsenalu da pobijedi sa 3-0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!