NaslovnicaVijestiArsenal pronašao zamjenu za Sancheza: Wenger će ga platiti 96 milijuna eura

Arsenal pronašao zamjenu za Sancheza: Wenger će ga platiti 96 milijuna eura

Bivši veznjak Arsenala David Bentley vjeruje da Topnici mogu dovesti Gareth Balea iz Real Madrida, kako bi zamijenio Alexis Sancheza, jer misli da Mkhitaryan nije baš pogodna zamjena za Čileanca. Arsenal bi trebao da bude hrabar i pokuša da potpiše Gareth Balea kako bi zamijenio Alexisa Sancheza, predložio je David Bantley.

Arsenal pronašao zamjenu

Topnici su izgubili čileanskog reprezentativca, pustili su ga u Manchester United i dobili u zamjenu Henrikh Mkhitaryana, a Manchester City je također bio zainteresiran, no nisu željeli da mu daju platu koju je tražio.

Arsenal je želio da zadrži Sancheza, ali ugovor mu je isticao na kraju sezone i mogli su ga izgubiti u besplatnom transferu, zbog toga je ova situacija mnogo bolja za Topnike.

[su_bonus]

Sanchez je bio ključni igrač Arsene Wengera otkako je došao na Emirates iz Barcelone na ljeto 2014. godine.

Bivši igrač Tottenhama, Bale se suočava sa neizvjesnom budućnošću u Real Madridu zbog persistentnih problema sa ozljedama.

Manchester United je također povezan sa Velšaninom otkad je Jose Mourinho stigao, no sada imaju Sancheza i mislim da je Wenger time ostavio put prema Velšaninu mnogo sigurnijim.

Međutim, bivši Arsenalov i Tottenhamov veznjak Bentley vjeruje da bi Topnici trebali dovesti Balea kako bi ispunili tu prazninu koju je ostavio Alexis Sanchez.

“Možda do ljeta, Arsenal će morati da traži konkretnu zamjenu za Sancheza”, rekao je Bentley, govoreći za 888sport.

“To je teško tržište za rad, jer nitko ne želi da otpusti svog igrača. Ali ako postoji mogućnost dolaska Garetha Balea – koji je dostupan i može imati dugoročni učinak – Arsenal će platiti.”

[su_premierleague]

“Ali ako u jednom trenutku dovedete nepoznatog ili stranog igrača bez iskustva u Premier ligi, onda će biti vrlo teško i trebat će mu vremena da se navikne. Postoji nekoliko glasina i ne bi me iznenadilo ako bude dostupan, a 96 milijuna eura bi bilo odlično.”

“Bale može učiniti sve i jedan je od najboljih igrača koje sam ikada vidio. Također je komercijalno dobar. Ako ga možete dobiti za 96 milijuna eura, onda mu možete dati i platu od 300.000 funti tjedno ili koja god mu plata bila. To bi bio igrač kojeg bi ja želio u svom timu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!