NaslovnicaVijestiARSENAL SE KAJE ZBOG PUŠTANJA OVOG IGRAČA: Mogao je procvjetati u timu...

ARSENAL SE KAJE ZBOG PUŠTANJA OVOG IGRAČA: Mogao je procvjetati u timu Unai Emeryja!

Arsenal se kaje zbog puštanja ovog igrača. Mogao je procvjetati u timu Unai Emeryja! Joel Campbell je konačno okončao sedmogodišnju karijeru u Arsenalu. Prema pisanju Sky Sportsa, 26-godišnji Kostarikanac se pridružio Forsinoneu u Seriji A na trajni ugovor koji će ga zadržati u klubu do 2021. godine.

Arsenal se kaje

Campbell se pridružio Arsenalu iz Deportivo Saprissa još 2011. godine, ali tek u 2013. godini je dobio radnu dozvolu u Engleskoj.

Arsene Wenger je eksperimentisao sa dinamikom svoje momčadi i uključio Campbella u svoje planove, ali Kostarikanac nije uspio napraviti značajan utjecaj i nije mogao zacementirati mjesto u startnoj liniji.

Campbell je proveo šest posudbi u Lorientu, Villarrealu, Sporting Lisbonu, Oylmpiacosu i Real Betisu, gdje je postigao nekoliko golova.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč tome što je većinu svog vremena proveo u Engleskoj, Campbell nije uspio replicirati svoju internacionalnu formu na klupskoj razini. Tijekom šest sezona, Campbell je uspio postići samo četiri gola i šest asistencija u ograničenim mogućnostima koje je dobio.

Dok se preseljenje u Frosinone predstavlja kao pozitivno za 26-godišnjaka, Arsela, bi sa druge strane trebao uložiti više napora da ga veže za Emirates.

Kako bi bili pošten, Arsenal je kriv što Campbell nije mogao postići svoj potencijal u Engleskoj zbog značajnog nedostatka minutaže.

Sporadske posudbe u raznim klubovima širom Europe spriječili su ga da pronađe svoju karijeru.

Igranje pod različitim menadžrima u različitim formama i različitim taktikama nije dopustilo Kostarikancu da procvate. Forsinone možda nije najveći klub u Seriji A, ali Campbell očekuje adekvatne minute u prvom timu.

[su_bet365_100bonus]

Sa redovnim igranjem i osjećajem stabilnosti u svojoj arijeri, stvari se tek počinju vraćati na stazu za 26-godišnjaka.

Međutim, Campbellov odlazak ne bi predstavio situaciju koja je bila pogodna za Arsenal, jer je igrač mogao procvjetati u stilu igre Unai Emeryja. Bio dobar ili ne u tom novom sistemu nećemo nikada saznati, ali Campbell je sigurno zaslužio priliku da dokaže svoju vrijednost.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!