NaslovnicaVijesti(VIDEO) Na današnji dan 2012. godine, Thierry Henry se vratio u Arsenal...

(VIDEO) Na današnji dan 2012. godine, Thierry Henry se vratio u Arsenal i postigao gol protiv Leedsa!

Ovaj je gol opisao kao svoj najdraži u dresu Arsenala. Na današnji dan 2012. godine, sjajni Thierry Henry napravio je herojski povratak na Emirates tijekom druge polovice sezone 2011/12, kada je napravio svoj drugi debi protiv Leedsa u doista nezaboravnom susretu trećeg kruga FA kupa.

Bio je to povijesni trenutak , sjednite, opustite se i uživajte.

Francuz je kasnije govorio o golu, opisivajući ga kao svog favorita u Arsenalu.

“Jedan od mojih posljednjih nastupa u FA kupu također je bio poseban: moj gol protiv Leedsa kada sam se vratio u London 2012. godine bio mi je najdraži gol za Arsenal,” rekao je Thierry Henry u intervju za The Sun.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujem da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!