Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Arsenal smislio plan kako da zadrži svog ključnog igrača

Arsenal smislio plan kako da zadrži svog ključnog igrača. Hector Bellerin brzo se razvio u jednog od najboljih desnih bekova u Europi, otkako je zaigrao u Arsenalu prije dvije godine.

Arsenal smislio

Španjolski internacionalac se vezao za tu poziciju i dok je Arsene Wenger proveo ljeto zabrinut o dovođenju obrambenih pojačanja, jedno područje gdje nije bio zabrinut je desni bek.

Bellerinov dobar početak Arsenalove karijere, koja je započela od posudbe u Watford u 2013. godini, upravo je razlog zašto je Barcelona potpisala 21-godišnjaka kao dijete. Međutim, Arsenal sada želi vezati Bellerina sa novim dugoročnim ugovorom da ga bivši klub ne bi uspio dovesti.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Prema The Mirroru, Topnici su spremni ponuditi Španjolcu novi petogodišnji ugovor, koji će ga napraviti jednim od najplaćenijih igrača kluba, u pokušaju da prekinu sve interese i pristupe Barcelone i Manchester Cityja.

Bellerin ima još tri godine u svom trenutnom ugovoru, ali s Pep Guardiolom koji je u Cityju i koji je već napravio pristup Arsenalovom beku u ljeto, Wenger želi da se osigura i da ponudi novi ugovor koji bi zadržao mladog Španjolca na Emiratima.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Predstavnici igrača i kluba su već dogovorili početak pregovora, nakon što međunarodna pauza bude gotova, a klub je također pod pritiskom da završi dogovore i sa druge dvije ključne figure kluba, a to su Mesut Ozilom i Alexis Sanchezom.

Ako klub iz sjevernog Londona može sklopiti nove ugovore sa ovim dvojcem, to bi moglo pomoći u osiguravanju Bellerinove dugoročne budućnosti u Arsenalu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Oznake: