NaslovnicaVijestiArsenal smislio plan kako da zadrži svog ključnog igrača

Arsenal smislio plan kako da zadrži svog ključnog igrača

Arsenal smislio plan kako da zadrži svog ključnog igrača. Hector Bellerin brzo se razvio u jednog od najboljih desnih bekova u Europi, otkako je zaigrao u Arsenalu prije dvije godine.

Arsenal smislio

Španjolski internacionalac se vezao za tu poziciju i dok je Arsene Wenger proveo ljeto zabrinut o dovođenju obrambenih pojačanja, jedno područje gdje nije bio zabrinut je desni bek.

Bellerinov dobar početak Arsenalove karijere, koja je započela od posudbe u Watford u 2013. godini, upravo je razlog zašto je Barcelona potpisala 21-godišnjaka kao dijete. Međutim, Arsenal sada želi vezati Bellerina sa novim dugoročnim ugovorom da ga bivši klub ne bi uspio dovesti.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Prema The Mirroru, Topnici su spremni ponuditi Španjolcu novi petogodišnji ugovor, koji će ga napraviti jednim od najplaćenijih igrača kluba, u pokušaju da prekinu sve interese i pristupe Barcelone i Manchester Cityja.

Bellerin ima još tri godine u svom trenutnom ugovoru, ali s Pep Guardiolom koji je u Cityju i koji je već napravio pristup Arsenalovom beku u ljeto, Wenger želi da se osigura i da ponudi novi ugovor koji bi zadržao mladog Španjolca na Emiratima.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Predstavnici igrača i kluba su već dogovorili početak pregovora, nakon što međunarodna pauza bude gotova, a klub je također pod pritiskom da završi dogovore i sa druge dvije ključne figure kluba, a to su Mesut Ozilom i Alexis Sanchezom.

Ako klub iz sjevernog Londona može sklopiti nove ugovore sa ovim dvojcem, to bi moglo pomoći u osiguravanju Bellerinove dugoročne budućnosti u Arsenalu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!