NaslovnicaVijestiTransfer glasine: PSG dovodi sjajnog Španjolca, Real spremio zanimljivu ponudu za Pogbu,...

Transfer glasine: PSG dovodi sjajnog Španjolca, Real spremio zanimljivu ponudu za Pogbu, niko ne želi Kovačića

Mnogi evropski klubovi mislima su već u narednoj sezoni. Kuju se šlanovi, sklapa se transfer taktika. Mnogim velikanima potrebna je rekonstrukcija ekipa a stručnjaci s pravom očekuju da bi ovog ljeta ponovo mogao biti oboren transfer rekord.

PSG je vrlo blizu potpisivanju Andera Herrere, tvrdi AS. Pregovori kluba i španjolskog reprezentativaca su u završnoj fazi, i čini se kako će Španjolac u Pariz stići besplatno ovog ljeta. Herrera se smatra idealnom back up opcijom Marcu Verrattiju u sredini terena, a PSG će dati Herreri povišicu koja će ga primamiti u Francusku.

REAL NUDI ČITAVO BOGATSTVO: Pada svjetski rekord za Mbappea!

Real Madrid je ponudio Jamesa Rodrigueza kao dio transfera jer žele potpisati Paula Pogbu, javlja Don Balon. Pogba je nedavno izjavio da mu je “san” igrati za Zinedine Zidane u Real Madridu, a klub iz Španije ekspresno želi ostvariti taj san. No, Manchester United nije zadovoljan s Rodriguezom te inzistiraju na transferu koji uključuje Gareth Balea.

Real Madrid je ponudio Matea Kovačića Interu i Bayernu, ali niti jedna ekipa nije oduševljena idejom potpisivanja hrvatskog reprezentativca, tvrdi FCInterNews. Kovačić je trenutno na posudbi u Chelseaju i, s obzirom na zabranu transfera londonskog kluba, ostanak u Londonu je malo vjerojatan. Zinedine Zidane, koji je s njim prije radio u Real Madridu, spreman je dopustiti Kovacicu da krene dalje, ali Bayern i Inter nisu zainteresirani za veznjaka.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!