NaslovnicaNajave utakmicaHoće li Dinamo popraviti dosadašnji utisak u Ligi prvaka protiv Juventusa na...

Hoće li Dinamo popraviti dosadašnji utisak u Ligi prvaka protiv Juventusa na Maksimiru?

Dinamo Zagreb će sutra pokušati popraviti utisak u dosadašnjem dijelu Lige prvaka u duelu protiv italijanskog prvaka, Juventusa kojeg će dočekati na svome Maksimiru. Dinamo je u prvom kolu najelitnijeg europskog najtecanja poražen od Lyona u gostima sa 3-0, a Juventus je remizirao 0-0 sa prošlogodišnjim osvajačem Lige Europe.

dzglp

Momčad Juventusa je danas oko 17 sati doputovala u Zahreb, a sat vremena kasnije trener italijanskog tima Massimiliano Allegri pojavio se na press konferenciji zajedno sa braničem Giorgijem Chiellinijem.

“Dinamo? Talentirana i tehnička momčad, s izraženom dozom iskustva. Liga prvaka je uvijek teško natjecanje, Dinamo će igrati visokim ritmom i staviti nas na iskušenja, ali svjesni smo naše snage i došli smo po pobjedu”, kazao je Allegri u uvodnim riječima.

Što se tiče situacije u Dinamu, Ante Ćorić nije se našao u zapisniku za sutrašnju utakmicu protiv Juventusa, a trener Dinama na današnjoj presici rekao je:

“Ćorić, Fiolić i Antolić se sami stavljaju i izbacuju iz početnog sastava. Ne stavljam ih ja u momčad, niti novinari, već samo zeleni teren. Protiv Lokomotive sam ga zamijenio jer nije ispunjavao ono što sam tražio od njega.”

Dinamo je u posljednjoj utakmici HNL savladao gradskog rivala, Lokomotivu sa 1-0, a u prije toga poraženi su od Rijeke sa čak 5-2 što je dovelo do smjene trenera u zagrebačkom klubu. Doduše, hrvatski prvak je prije toga poražen od Lyona sa 3-0 i od Osijeka sa 1-0 u domaćem prvenstvu.

Juventus je dobro otvorio novu sezonu Serije A – u šest utakmica imaju pet pobjeda i jedan poraz (od Intera). Sutra, protiv Dinama su apsolutni favoriti što donekle pokazuju i koeficijenti bet365 kladionice koja na pobjedu Juventusa nudi tečaj tek 1.28, dok je na pobjedu domaćina taj koeficijent čak 13.00

1

KLADI SE U BET365
Ukoliko se odlučite za neriješen ishod, moći ćete ga odigrati po tečaju 5.75. Naravno, tu je i dupla šansa, kao i uvijek.

Dinamo Zagreb pobjeđuje ili susret završava neriješenim ishodom – 3.75

Juventus pobjeđuje ili susret završava neriješenim ishodom – 1.05

Dinamo Zagreb ili Juventus pobjeđuju – 1.16.

4

Oklada koja privlači dosta pažnje svakako je over/under pogodaka na sutrašnjoj utakmici. Na granici 2.5, na okladu preko golova koeficijent je 1.65, dok je na ispod ponuđene margine tečaj 2.20.

3

Što se tiče oklade na tačan rezultat najmanji koeficijent je na okladu pobjeda Juventusa 0-2 na što je tečaj 6.00. Bet365, kao najveća svjetska online kladionica ima još dosta oklada na ovu utakmicu u svojoj ponudi, kao i na sve utakmice Lige prvaka koje nas očekuju u naredna dva dana.

2

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!