NaslovnicaVijestiArsenal u zimskom prijelaznom roku ide po zvijezdu Seville

Arsenal u zimskom prijelaznom roku ide po zvijezdu Seville

The Sun na Boxing Day piše kako će Arsenal u siječnju pokušati dovesti Grzegorza Krychowiaka.

OIR_resizer

Arsenal će za njegove usluge dati 33 milijuna funti, a Arsene Wenger je uvjeren da mu on može pomoći da odvede Arsenal k naslovu prvaka.

Arsenal danas putuje u Southampton. Topnici su dva boda iza Leicestera, koji putuje u Liverpool.

Špekulacije o dolasku Krychowiaka u Arsenal stara su vijest. Arsenal ganja 25-godišnjaka već godinu dana, no do sada od transfera nije bilo ništa.

Što je drugačije ovog puta? The Sun vjeruje kako ga je Arsene Wenger primoran dovesti zbog duge liste ozljeda.

Arsenal je više puta u posljednjih nekoliko godina imao krizu s ozljedama, no nisu posegli za pojačanjima. Wenger, koji je prošlo ljeto doveo samo Petra Čecha, baš i ne voli previše zimski prijelazni rok.

Krychowiak nije kreativan tip igrača. Poljak igra najbolje na poziciji defanzivnog veznog. Prosječno uputi pet udaraca prema suparničkim vratima u 90 minuta.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!