NaslovnicaVijestiArsenal za 20 milijuna eura dovodi vrhunskog stopera iz Bundeslige!?

Arsenal za 20 milijuna eura dovodi vrhunskog stopera iz Bundeslige!?

Kako pišu Mirror i BILD, Arsenal je jako blizu potpisa Sokratis Papastathopoulosa. Ne računajući igrače Bayerna čija je tržišna vrijednost uvjerljivo najveća u Njemačkoj, Sokratis je peti najskuplji obrambeni igrač u Bundesligi što dovoljno govori o ovom 29-ogodišnjem Grku.

Kako pišu mediji u Engleskoj i Njemačkoj, Sokratis Papastathopoulus jako je blizu potpisa za Arsenal u transferu teškom 20 milijuna eura. Sokratis ima ugovor u Borussiji Dortmund do ljeta 2019. godine i nema namjeru produžiti ugovor već želi novi izazov u karijeri.

[su_premierleague]

Arsenal se priprema na rekonstruckiju postojećeg kadra. Osim Wengera koji ovo ljeto odlazi iz kluba u kojem je proveo zadnje 22 godine svoje trenerske karijere, iz momčadi bi mogli otići još nekoliko igrača. Petr Mertesacker ima 33 godine i jedan od prvih imena koja se spominju za otpis. Puno mlađi nije ni Laurent Koscielny koji ima 32 godine, ali i dalje je u znatno boljoj igračkoj formi od Mertesackera.

Čovjek koji inzistira na dovođenju Sokratisa je Sven Mislintat, bivši glavni scout Borussije Dortmund koji sada radi za Arsenal i čovjek koji je uvelike imao prste u dovođenju Aubameyanga prvo u BVB, a kasnije i u Arsenal. Mislintat je također imao svoje prste u dovođenju Konstantinos Mavropanosa i Henrikha Mkyhitaryana. Za vrijeme svog mandata u BVB otkrio je Dembelea te ga doveo u Dortmund.

[su_bet_builder]

Wenger je odlučio da odlazi, a sebe ostavlja momčad prepunu potencijala i sjajnih pojedinaca poput Aubameyanga, Mkhitaryana, Ozila, Lacazzetea, Ramseya, Bellerina, Xhake te mnogih drugih. Tko god da preuzme tu momčad imat će zadatak da malo donese ravnotežu između napada i obrane, uvede nekoliko mehanizama u igru te psihološki podigne tu momčad koja je zadnjih nekoliko godina malo izgubila poznati pobjednički mentalitet.

Jedan od glavnih zadataka svakako će biti malo prošiti roster s nekoliko vrhunskih igrača, što već sada rade s potencijalnim dovođenjem Sokratisa i malo pomladiti momčad što će biti također zadatak već spomenutog Svena Mislintata.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!