NaslovnicaVijestiArsenal zainteresovan za zvijezdu Leicestera

Arsenal zainteresovan za zvijezdu Leicestera

Prema pisanjima engleskih medija Arsenal je krenuo u kupovinu igrača novog prvaka Leicester Cityja, a prva meta je N’Golo Kante, koji je duže vrijeme na radaru mnogih velikana.

Arsenal zainteresovan za zvijezdu Leicestera

Kante je jedan od najboljih i najzaslužnijih igrača za titulu “Lisica” ove sezone, a odigrao je sve osim jedne ligaške utakmice do sada.

Francuz je King Power stadion stigao prošlog ljeta, a već ovog bi mogao napustiti klub nakon vrlo uspješne sezone. Kako navodi Evening Standardm Arsenalova glavna meta ovog ljeta će biti 25-godišnjak, a Ranieri je već priznao da će biti teško zadržati Kantea zbog velikog interesa mnogih klubova.

Pored “Topnika”, za Francuza je interes pokazao i Manchester City, a prema pisanju Le Parisiena, i Paris Saint Germain priprema svoju ponudu.

Kante navodno ima otkupnu klauzulu u iznosu od 25 miliona eura (19,8m funti), a trenutna sedmična plaća mu iznosi 25,000 funti. Nema sumnje da će svi zainteresovani klubovi Kanteu ponuditi mnogo veći iznos kako bi ga privukli.

N’Golo je zahvaljujući sjajnoj formi ove sezone izabran u PFA timu godine, a još ostaje da vidimo da li će i sljedeće sezone braniti boje novog prvaka Engleske.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!