NaslovnicaVijestiArsenalu propao pokušaj dovođenja Griezmanna

Arsenalu propao pokušaj dovođenja Griezmanna

Prema navodima The Suna, Arsenal je ovog ljeta pokušao da dovede napadača Atletico Madrida i francuske reprezentacije, Antoinea Griezmanna.

Griezmann predviđa

Bilo je ovo poprilično frustrirajuće ljeto za Gunnerse, koji su neočekivao loše započeli sezonu, sa samo jednim osvojenim bodom u prva dva kola. Danas su upisali prvu pobjedu u sezoni na gostovanju Watfordu (1:3), golovima Cazorle iz penala, Sancheza i Ozila, sva tri u prvom poluvremenu.

Uprkos pokušajima da spuste cijenu Alexandrea Lacazettea, Arsene Wenger se navodno raspitivao za Atleticovu zvijezdu ranije ovoga ljeta.

Međutim, Griezmann se navodno zahvalio na svim pozivima sa Emiratesa i stavio im je do znanja da je srećan u Španjolskoj.

KLADI SE
U poslednjih nekoliko sezona, 25-godišnji Francuz je izrastao u jednog od najubojitih napadača na kontinentalnoj scenu, pod trenerskom palicom trenera Diega Simeonea.

U prve dvije sezone u Atleticu, bivši napadač Real Sociedada završio je kao najbolji strijelac tima, a nedavno je stavio potpis na novi petogodišnji ugovor sa klubom iz Madrida.

Iako bi nesumnjivo bio kapitalno pojačanje za ekipu Arsenala, njegovi planovi su trenutno isključivo vezani za budućnost u španskom glavnom gradu.

“Arsene i Griezmann su razgovarali tokom Eura o eventualnom transferu”, objavio je izvor iz Arsenala.

“Antoine mu je rekao da je srećan u Španjolskoj, i da njegova porodica uživa u Madridu”.

“Još uvijek postoji interesovanje. Zašto ga ne bi bilo za jednog od najboljih igrača na svijetu. No bar ovoga ljeta neće biti ništa od toga”.

U narednom kolu momčad Arsenea Wengera dočekuje Southampton na svom Emiratesu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!