NaslovnicaVijestiArsenalu uspio veliki lov: Iz Barcelone dovode čovjeka bez kojeg u tom...

Arsenalu uspio veliki lov: Iz Barcelone dovode čovjeka bez kojeg u tom klubu nikada ne bi zaigrali Neymar i Suarez

Arsenal je danas predstavio javnosti vrlo posebno pojačanje. Obično u svijetu nogometa, najviše odzvanjaju transferi nogometaša, ali danas mediji u Engleskoj pišu samo o jednoj stvari, koja se tiče Arsenala a nije transfer igrača. Naime, Arsenal je uspio u svoju upravu dovesti čovjeka koji je godinama bio direktor katalonskog kluba.

Iz Barcelone dovode

Arsene Wenger dobio je novog vrlo bliskog suradnika, jer je Raul Sanllehi postao je novi član kluba. Nikada niste čuli za njega, ali uskoro će postati zanimljivije ako vam kažemo da je četrnaest godina bio direktor katalonskog diva Barcelone.

>> Arsene Wenger objasnio zašto ne dopušta Lacazetteu da odigra svih 90 minuta

Mediji u Španiji i Engleskoj su pisali o tome kako je Sanllehi bio ključan faktor da su Katalonci u svoje redove doveli Neymara, jer je Sanllehi uspio uvjeriti brazilskog reprezentativca da pređe na Camp Nou i odbije ponudu od Real Madrida.

[su_bonus]

Bio je i glavni čovjek u transferu Luis Suareza iz Liverpoola. Sanllhi će potpisati ugovor u petak s Barcelonom, jer je nedavno odbio potpisati novi ugovor koji su mu Katalonci ponudili, te će tako početi s radom na stadionu Emirates u februaru.

Arsenal je uvjeren da će u nadolazećim godinama Sanllehi pomoći da u klub dovedu mnogo poznatih i kvalitetnih nogometaša.

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!