NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Barcelona ima najbolje napadače koje sam ikad vidio

Arsene Wenger: Barcelona ima najbolje napadače koje sam ikad vidio

Trener Arsenala Arsene Wenger pohvalio je Barceloninu napadačku liniju nakon sinoćnje utakmice izjavivši da Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar pretvaraju normalan život u umjetnost.

Barcelona ima najbolje napadače
“Barcelona ima najbolje napadače”

Južnoamerički trio, poznatiji kao MSN, je postigao golove u jučerašnjoj pobjedi katalonskog tima, kojom su izborili četvrtfinale Lige prvaka.

Tim iz sjevernog Londona je stigao u Španjolsku, nakon što su u prvoj utakmici kod kuće pretrpjeli poraz od 2-0. Barcelona je uvjerljivo slavila i tako nastavila svoj niz bez poraza, posljednji put su poraženi u listopadu prošle godine.

Wenger je pod velikim pritiskom nakon zimske pauze, jer su Topnici u posljednjih nekoliko tjedana u očajnoj formi. Izgubili su korak u borbi za Premier ligu, a također su uspjeli kod kuće izgubiti i od Watforda u FA Kupu.

Međutim, Francuz je sinoć bio dobro raspoložen, iako je njegov tim malo toga pokazao, te zasluženo ispao iz Lige prvaka. Ovo je šesta uzastopna sezona da Arsenal ispada u osmini finala ovog takmičenja.

“Moram reći da Barcelona ima najbolje napadače koje sam ikad vidio. Njih trojica zajedno su apsolutno izuzetni. Ni iz čega mogu stvoriti šansu”, rekao je francuski stručnjak na konferenciji nakon utakmice.

“Nakon što su postigli drugi gol, mogli ste vidjeti da smo izgubili vjeru u sebe. Dok je rezultat bio 1-1, imali smo neke šanse. No, čestitam Barci na pobjedi, oni su izuzetna momčad.”

“Barcelona je krenula u napad u završnoj trećini utakmice. Točnost njihovih dodavanja, kvalitet njihove igre, posebno Messijeve, je stvarno izuzetan.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!