NaslovnicaVijestiArsene Wenger dovodi Egipćanina: Arsenal ga prati već duže vrijeme

Arsene Wenger dovodi Egipćanina: Arsenal ga prati već duže vrijeme

Arsene Wenger dovodi Egipćanina. Topnici su zagrizli za Baselovog Egipćanina, Mohameda Elnenyja, kojeg su prethodne sezone pratili i ustanovili da je jako talentovan veznjak ovaj mladi igrač. Arsenal je pratio 23-godišnjaka prošle sezone i on se sada vratio na njihov radar i žele da ga dovedu u januarskom prelaznom roku.

Arsene Wenger dovodi Egipćanina

Mohamed Elneny igra poziciju centralnog veznjaka, a Wenger je ustanovio da mu baš treba igrač na toj poziciji zbog povrijeđenih Santi Cazorle, Francisa Coquelina i Mikel Artete.

Southamptonov Victor Wanyama je na vrhu Wengerove liste, i voljni su da ga plate oko 25 miliona funti.

Također je Arsene Wenger gledao i Sportingovog igrača William Carvalha, ali Elneny bi bio jeftinija alternativa, a koštao bi nekih 5 miliona funti.

On je postao redovan u prvom sastavu Basela otkako se pridružio 2013. godine, pomažući im da osvoje tri uzastopne titule u ligi.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!