NaslovnicaVijestiArsene Wenger dovodi još jedno veliko pojačanje: Čudo od djeteta dolazi na...

Arsene Wenger dovodi još jedno veliko pojačanje: Čudo od djeteta dolazi na Emirates

Arsene Wenger dovodi još jedno veliko pojačanje. Čudo od djeteta dolazi na Emirates. Navijači Arsenala su u ovo ljeto ušli bojeći se najgoreg. Unatoč osvajanju FA kupa, bilo je dvojbi oko budućnosti menadžera Arsenea Wengera i dvojca Alexis Sancheza i Mesut Ozila.

Arsene Wenger dovodi

Dok je Wenger potpisao novi dvogodišnji ugovor, isto se ne može reći za Sancheza i Ozila.

No, zaboravite na igrače koji potencijalno napuštaju, Arsenal treba da se ojača kako bi se borio za titulu iduće sezone.

Topnici teško mogu priuštiti gubitak Lige prvaka i po drugi put tako da moraju dovesti kvalitetne igrače – pogotovo ako Sanchez ili Ozil napuste Emirates.

[su_bonus]

Dok su već potpisali lijevog beka Seada Kolašinca u besplatnom transferu iz Schalkea, čini se da se tim iz sjevernog Londona približava još jednom pojačanju.

Prema nekoliko izvješća, Arsenal će dovesti 21-godišnjeg čuda od djeteta kako ga zovu u Monacu, Thomas Lemara.

Lemar je prošle sezone odigrao ključnu ulogu u Monacu, pomažući im da osvoje francusku Ligu 1 i dođu do polufinala Lige prvaka postižući 14 golova u svim natjecanjima.

Krilni igrač je već odigrao pet utakmica za Francusku. Goal tvrdi da je Lemar na vrhu Wengerovih želja i da su dvije ekipe blizu dogovora.

Daily Mail podupire ovu priču i vjeruje kako će Arsenal završiti posao od 30 milijuna funti do početka sljedećeg tjedna.

[su_live_koeficijenti]

Ali to nije samo dolazak Lemara koji bi trebao uzbuditi navijače Arsenala. To je zato što je u izvješću Goala naveden i Kylian Mbappe.

Također pročitajte: Portugal v Čile: Polufinale Kupa konfederacija

Oni vjeruju da, ako Arsenal dovede Lemara, mogli bi možda nagovoriti i Mbappea da slijedi svog suigrača na Emirates.

Oni pišu: “Wenger se nada da će Lemarov potez navratiti Mbappea da prati svog suigrača na stadion Emirates, a Goal shvaća da menadžer Arsenala nije odustao od potpisivanja ovog 18-godišnjaka.”

Uzbudljivo vrijeme za Arsenal. Tko bi to mislio?

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!