NaslovnicaVijestiArsene Wenger: Giroud je jedan od najboljih napadača u Europi

Arsene Wenger: Giroud je jedan od najboljih napadača u Europi

Trener Arsenala, Arsene Wenger, izjavio je da Olivier Giroud trenutno spada među najbolje napadače u Europi.

giroud wenger

Giroud je zabio hat-trick protiv Olympiakosa u srijedu kada su “topnici” osigurali prolazak u nokaut fazu Lige prvaka, te sada na svom kontu ima čak 10 golova u posljednjih 12 nastupa za klub. 29-godišnjak je trenutno glavna prijetnja Arsenala u napadu, jer je povrijeđen Alexis Sanchez, a do skoro je bio povrijeđen i Theo Walcott, a Wenger smatra da je Francuz jedan od najboljih na svijetu.

“Igra u najboljoj ligi za jedan od najboljih klubova u Europi, te postiže redovno golove. Ukoliko uporedite broj utakmica i broj postignutih golova, on zaslužuje svaku pohvalu. Giroud nije samo napadač, on radi mnogo više za tim. Mislim da je jedan od najboljih napadača u Europi.”

“U posljednje vrijeme je dosta poboljšao svoju igru i završnicu. Utakmica u srijedu je bila jedna od najboljih otkako je stigao u klub.”

[su_bet_at_home_1]

Utakmica protiv Olympiakosa je prva utakmica ove sezone u kojoj su od prve minute zaigrali Giroud i Walcott, a Wenger je izjavio da ih planira rotirati kako bi odmorio jednog od njih, ali također smatra da mogu igrati i zajedno.

“Giroud nije umoran, ali ga planiram odmoriti, jer igra na poziciji koja je dosta zahtjevna. Pokušat ćemo sa nekim rotacijama njega i Walcotta. Oni također mogu igrati zajedno, vidjeli smo to u srijedu, tako da će u nekim utakmicama ponovo zaigrati zajedno. Sve zavisi od ravnoteže tima.”

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!