NaslovnicaVijestiARSENE WENGER KONAČNO PRIZNAO: Evo kada će se vratiti trenerskom poslu i...

ARSENE WENGER KONAČNO PRIZNAO: Evo kada će se vratiti trenerskom poslu i preuzeti novi klub!

Legendarni bivši trener Arsenala Arsene Wenger otkrio je kako se nada da će se vratiti trenerskom poslu početkom sljedeće godine, ali i dodao kako još uvijek nije siguran da li će u pitanju biti novi klub, ili ipak neka reprezentacija.

Wenger u januaru preuzima novi klub

Francuski stručnjak je napustio Emirates stadion na kraju prošle sezone, a na klupi ‘Topnika’ zamijenio ga je bivši trener Paris Saint-Germaina Unai Emery.

[su_bet365_koeficijenti]

Wenger je proveo čak 22 godine u londonskom klubu, a mnogi su smatrali kako će otići u mirovinu, no izgleda da se to još neće dogoditi. On je danas priznao kako će ponovo preuzeti neki tim u januaru sljedeće godine, te nagovijestio da je već dobio nekoliko ponuda. Na pitanje novinara Sport Bilda da li će se vratiti trenerskom poslu, on je rekao: “Da, tako izgleda. Vjerujem da ću ponovo preuzeti neki tim početkom januara, ali još ne znam koji. Odmorio sam se i spreman sam da radim ponovo.”

Međutim, 68-godišnjak je odbio potvrditi kako će u pitanju ponovo biti neki klub, te dodao da bi mogao preuzeti reprezentaciju. Rekao je: “Moguće je da ću preuzeti i reprezentaciju, mogao bi to biti Japan. Zahvaljujući 22 godine provedene u Arsenalu, imam veliko iskustvo na različitim razinama. Dobio sam ponude iz cijelog svijeta.”

Wenger se u posljednjih nekoliko tjedana povezivao sa dolaskom u Paris Saint-Germain na poziciju sportskog direktora, a ranije ovog tjedna pohvalio je posao koji radi novi trener Parižana Thomas Tuchel: “Jako cijenim Tuchela. Vrlo brzo se prilagodio francuskom nogometu. Izgleda vrlo pametno i ima dobar odnos sa svojim igračima. Njegov početak u PSG-u je sjajan. Prvi dojmovi su vrlo pozitivni i mislim da je to jako važno kada dođete u drugu državu. Pred njim će biti teških utakmica u budućnosti, a očekivanja u klubu su vrlo visoka. Nadam se da će biti uspješan i u Ligi prvaka.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!