NaslovnicaVijestiArsene Wenger otkrio što će uraditi ako Arsenal osvoji FA kup

Arsene Wenger otkrio što će uraditi ako Arsenal osvoji FA kup

Arsene Wenger otkrio što će uraditi ako Arsenal osvoji FA kup. Arsenal će u utorak popodne igrati finale FA kupa na stadionu Wembley kao autsajderi. Topnici su završili 18 bodova iza rivala Chelseaja i imaju niz problema u obrani.

Arsene Wenger otkrio

Gabriel Paulista je ozlijeđen, Laurent Koscielny suspendiran i Shkordran Mustafi se još uvijek oporavlja od ozljede.

U međuvremenu, klub je potresen zbog kasne ozljede Petr Cecha na treningu. Kao rezultat toga, David Ospina će braniti za Arsenal.

Ipak, Arsene Wenger će se pripremiti za ovu utakmicu vrlo opsežno. Francuz treba pobjedu da spasi nešto od sezone koju možemo nazvati katastrofalnom za Arsenal i možda time uvjeriti legiju navijača da je vrijedan ostanka na Emiratesu.

[su_euro_soccer_bonus]

To će biti Wengerova prilika da osvoji sedmi trofej FA kupa, a treći u četiri godine. 67-godišnjak insistira da ne zna hoće li ovo biti njegova posljednja utakmica u Arsenalu, ali ukoliko odluči da ode ima priliku da ode u stilu.

Na pitanje o tome hoće li ovo biti njegova postljednja utakmica kao Arsenalov menadžer, rekao je za BBC Sport: “Ne znam, ionako neće biti moj posljednji susret, jer ću ostati u nogometu.”

“Želim osvojiti kup zato što mislim da je momčad spremna i možemo ispraviti situaciju. Bilo bi dobro okruniti ono što smo uradili u posljednja dva mjeseca.

Uz šest FA kupova, Wenger je osvojio tri naslova Premier lige i šest puta Community Shield.

Vjerojatno mislite kako je Wengerov trofejni kabinet kod kuće pakiran sa pobjedničkim medaljama zar ne?

[su_bet365_novo__koeficijenti]

To nije slučaj. Wenger je otkrio kako uvijek pokloni svoje medalje i planira to učiniti ako Arsenal pobijedi Chelseaja.

“Nemam nikakvih medalja kod kuće od bilo kojeg natjecanja. Dođite u moj dom i bit ćete iznenađeni. Nema trofeja, nema medalja, nema baš ništa”, rekao je Wenger za Sky Sports.

Također pročitajte: Analiza posljednjeg kola u Seriji A: Zanimljiv završetak sezone za talijanske klubove

“Uvijek imam jednog momka u klubu koji nije dobio medalju, član osoblja, pa sam mu poklonio.”

“Ja nikada ne gledam unatrag, uvijek idem naprijed i kada sam kod kuće nikada ne biste pogodili da sam nogometni menadžer, osim kada je nogometna utakmica u toku.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!