NaslovnicaVijestiArsene Wenger otkrio zašto njegov tim neće osvojiti titulu

Arsene Wenger otkrio zašto njegov tim neće osvojiti titulu

Trener Arsenala Arsene Wenger rekao je da njegova momčad neće osvojiti šampionsku titulu zbog toga što je tijekom sezone igrala loše u utakmicama protiv nešto slabijih ekipa.

Arsene Wenger

Arsenal je šest kola prije kraja četvrti na tablici s 13 bodova zaostatka za prvoplasiranim Leicesteromi ima samo teoretske šanse da osvoji prvu šampionsku titulu poslije 12 godina.

“Ako objektivno pogledate našu sezonu vidjet ćete da smo najbolje od svih ekipa igrali protiv velikih timova, ali nismo se pokazali u utakmicama protiv nešto slabijih ekipa, u utakmicama u kojima smo bili pod većim pritiskom. Uvijek govorim svojim igračima da je naša dužnost da se borimo u svakoj utakmici do posljednjeg minuta u sezoni”, rekao je Wenger, prenijeli su britanski mediji.

Francuski trener dodao je da je ekipa možda bila žrtva vlastitog napadačkog stila igre.

“Mi smo napadačka ekipa. Ne možete se pretvarate da ste veliki klub, a da samo želite se branite. Imamo odgovornost i moramo je prihvatimo. Moramo nastaviti razvijati kvalitetu naše igre, ali to ne znači da moramo promijeniti naš stil, već da moramo biti bolji stilom kojim igramo”, rekao je on.

Wenger nije eksplicitno odao priznanje Totenhemu na dobrim igrama u ovoj sezoni, ali je rekao da će morati čestita gradskom rivalu ako na kraju sezone bude ispred njegove momčadi. Tottenham je drugi na tablici s 65 bodova, što je šest više od Arsenala, ali sedam manje od vodećeg Leicestera.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Ako Tottenham bude ispred nas moramo poštujemo što su osvojili više bodova. Ali još nije kraj, to sam u više navrata rekao. Na početku sezone nemate cilj biti najbolji londonski tim, želite osvojiti titulu i ostvarite dobre rezultate u svim natjecanjima. naravno, derbi mnogo znači, kao i usporedba plasmana s Tottenhamom”, rekao je Arsene Wenger.

Arsenal sljedeću utakmicu u Premiershipu igra danas od 17:00 protiv Crystal Palacea na svom Emiratesu.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!