NaslovnicaVijestiArsene Wenger potvrdio: On ostaje u Arsenalu, to je moja želja!

Arsene Wenger potvrdio: On ostaje u Arsenalu, to je moja želja!

Arsenal je u nedjelju odigrao posljednju utakmicu na domaćem terenu pod vodstvom legendarnog trenera Arsenea Wengera, koji je potvrdio kako odlazi na kraju ove sezone nakon čak 22 godine provedene u klubu.

Wilshere ostaje u Arsenalu

‘Topnici’ su mu priredili pravi oproštaj pobijedivši Burnley rezultatom čak 5-0, a golove su postizali Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Sead Kolašinac i Alex Iwobi.

[su_bbworld]

On je na oproštajnom govoru nakon utakmice rekao: “Hvala vam puno svima. Prije nego što počnem, želim poželjeti svom kolegi Alexu Fergusonu brz oporavak. Hvala vam što ste bili uz mene tako dugo vremena, znam da nije lako. Međutim, iznad svega, ja sam poput vas, navijač Arsenala. Ovo je više od gledanja nogometa, ovo je način života, briga o predivnoj igri i vrijednostima koje cijenimo, te naravno, ovo je nešto što prolazi kroz svaku ćeliju našeg tijela. Brinemo, očajni smo, ali kad dođemo ovdje, svi shvatamo što to znači.”

“Želio bih se također zahvaliti svima u klubu, koji ga čine tako posebnim. Pozivam vas sve da podržite ove igrače i osoblje koje ostane iza mene, ova grupa igrača ima poseban kvalitet, ne samo na terenu, već i izvan njega. Molim vas podržavajte ih sljedeće sezone, jer zaslužuju to. Završit ću sa jednom jednostavnom tvrdnjom – nedostajat ćete mi. Hvala vam svima što ste bili tako važan dio mog života i zbogom.”

[su_no1forfootball]

U današnjem intervjuu za Sky Sports, francuski stručnjak je potvrdio kako dugogodišnji veznjak kluba Jack Wilshere neće otići zajedno s njim na kraju sezone, te da bi trebao potpisati novi ugovor.

“Posljednji razgovor koji sam imao sa Jackom bio je obećavajući. Više nisam uključen u pregovore, ali naravno da sam još uvijek u kontaktu s njim. Ukoliko želi moj savjet, dat ću mu ga. Uvjeren sam, kao i uvijek, da je njegova budućnost ovdje, u klubu. To je uvijek bila moja želja i nadam se da će se to i dogoditi.”

On je dodao kako smatra kako se tim iz sjevernog Londona može boriti za titulu prvaka Premier lige sljedeće sezone, bez obzira tko ih preuzeo: “Timu nije potrebno mnogo toga, imaju ogroman potencijal i dobar duh. Postoji dobra osnova. Potrebna su nam dva ili tri pojačanja i bit ćemo kandidati za osvajanje naslova sljedeće sezone. Nije potrebno da mnogo trošimo.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!