NaslovnicaVijestiArsene Wenger pronašao pojačanje od 60 milijuna funti

Arsene Wenger pronašao pojačanje od 60 milijuna funti

Kako je The Sun izvijestio, Napolijev veznjak Jorginho pojavio se kao glavni transferni cilj za Arsenal ovog ljeta. S dugoročnom budućnošću veznjaka iz prvog tima Aaron Ramseya koja je pod sumnjom na Emiratesu, klub će vjerojatno biti u lovu za svježim talentom u veznom redu ovog ljeta sa ili bez Wengera.

Arsene Wenger pronašao

Jedan igrač kojeg bi Arsenal mogao dovesti ovog ljeta jeste Napolijeva zvijezda Jorginho.

To nam piše The Sun, koji kaže da je Arsenal zainteresiran za njegov potpis zajedno sa Manchester Unitedom i Manchester Cityjem, šaljući skaute kako bi pratili njegov napredak u talijanskom klubu.

U članku se govori o tome da bi kupac morao platiti oko 60 milijuna funti.

[su_bonus]

S više od 150 nastupa za Napoli, Jorginho se smatra jednim od najznačajnijih igrača talijanskog kluba, a njegova forma ove sezone je pomogla da njegov tim bude na vrhu tabele Serie A većinu ove sezone, dok ih Juventus nije pretekao i sada im bježi šest bodova sa šest preostalih utakmica do kraja sezone.

Veznjak koji se može braniti i kretati naprijed bi mogao biti idealna zamjena za Granita Xhaku ili Aaron Ramseya, zasigurno imajući vjerodostojnost i iskustvo nakon četiri i pol godine u Napoliju.

[su_bet365_app]

U dobi od 26 godina, on dolazi u svoje primaće godine u kojima će dostići svoj maksimalni potencijal i potrošiti 60 milijuna funti kako bi ga doveli na Emirates u njegovim najboljim godinama bi mogao biti inspirirajući posao za Arsenal.

Jorginho je u Napoli došao 2014. godine iz Verone, gdje je potpisao ugovor na četiri i pol godine. Prvi svoj gol je postigao 12. veljače iste te godine protiv Rome.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!